Fresh’in Soft’tan Bakterilere Karşı Koruma Kalkanı...

Alışveriş Alışveriş Fresh’in Soft’tan Bakterilere Karşı Koruma Kalkanı...

Tarihler: 28 Aralık 2009 Pazartesi ~ 28 Ocak 2010 Perşembe

Firma: Fresh`in Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2009 ~ Oca 28, 2010
Fresh’n Soft Antibakteriyel Temizlik Havlusu ile bakterilerden uzak durun…

Türkiye’de ıslak mendil kategorisini yaratan ilk firma ünvanına sahip olan Kardeşler Uçan Yağlar Sanayi A.Ş. kendi markası Fresh’n Soft’un yeni ürünü “Antibakteriyel Temizlik havlusunu”nu piyasaya sundu.

Tüketiciye pratik ve hijyenik çözümler sunarak günlük hayatı kolaylaştıran Fresh’n Soft, “Antibakteriyel Temizlik havlusu” ile tüm ailenizi bakterilerden koruyarak hijyenik temizlik sağlıyor. Antibakteriyel özelliğinin yanı sıra dayanıklı ve yumuşak yapısı cildi tahriş etmeden kullanım imkanı sunuyor.

Cilde zarar verebilecek bakterilere karşı etkinliği üniversite ve özel laboratuarlarda test edilen formülü, cilt ile tamamen uyumlu olup cilt üzerinde bulunan zararlı bakterileri cildin yapısına zarar vermeden temizliyor. Ayrıca, içeriğinde bulunan “Benzalkonium Chloride” maddesinin antibakteriyel özelliği ile gram-pozitif ve gram-negatif bakterileri öldürüyor. Alkol ve Boya maddesi içermediği gibi hypoallerjenik yapısı ile cildin Ph dengesiyle uyumluluk gösteriyor.

Fresh’n Soft antibakteriyel temizlik havlusu, antibakteriyel özel formülü sayesinde bakterileri öldürürken, diğer ürünlerden farklı olarak özel dokulu yapısı ile ciltte kalan ölü bakteriyi silme yolu ile ciltten uzaklaştırıyor.

Fresh’n Soft pratik ambalajı ile kullanım kolaylığı sağlarken, açma kapama kapağı sayesinde içindeki mendil uzun süre ıslak kalıyor. Bakterilere karşı etkinliği ambalajıyla da vurgulanmış olan Fresh’n Soft Anti-Bacterial Islak Havlusu temizlik hissi uyandıran özel kokusu ile hijyen ve sağlığı teninizde hissetmenizi sağlıyor.

Temizlik ve ferahlık hissini her an yanında taşımak isteyenler için özel olarak üretilen Fresh’n Soft antibakteriyel temizlik havlusu; tuvalet kullanımından, öksürükten ve hapşırıktan, hayvanlara ve mikrop bulaşma riski yüksek alanlara dokunduktan sonra ya da yemeklerden önce ve sonra kullanmayı unutmayınız...

Ürün yelpazesi…
Fresh’n Soft’un yanı sıra Wety, Mendix, Minix ve Medifresh markaları bulunan Kardeşler Uçan Yağlar Sanayi A.Ş; bebek temizlik ve bakım ürünleri, kişisel temizlik ve hijyenik bakım ürünleri, kulak çubukları, hassas ciltlere özel formüle edilmiş temizlik ürünleriyle geniş bir ürün çeşitliliğine sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT