Fuel Ayakkabı Yine İddalı Yine Heyecanlı

Alışveriş Alışveriş Fuel Ayakkabı Yine İddalı Yine Heyecanlı

Tarihler: 28 Ocak 2010 Perşembe ~ 28 Şubat 2010 Pazar

Firma: Fuel Ayakkabı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2010 ~ Şub 28, 2010
Kaliteli modelleri, özgün tasarımları ve moda renkleriyle her yaşın ve her zevkin severek tercih ettiği Fuel Spor Ayakkabı yeni modelleri ile yine iddialı yine heyecanlı. FUEL kendi fuarında 2010 modellerini bayi ve müşterilerini GRAND HYATT Otel’ de ağırlıyor.

Kendine özgü tasarımları ile 2000 yılından beri hem sadelikten vazgeçemeyenlerin hem de canlı renkleri ile dikkat çekmek isteyenlerin tercihi olan Fuel, 2-3-4 Şubat 2010 tarihlerinde GRAND HYATT Otel’ de yeni modellerini görücüye çıkarıyor.

FUEL, 500’ ün üzerinde renk ve model koleksiyonunda deri, süet, rugan kullanılarak, sağlık, kalite, ergonomi ve modaya önem verilerek dinamik bir koleksiyon hazırladı. Tüm bayilerini ve müşterilerini 3 gün boyunca Grand Hyatt Otelde misafir edecek olan FUEL yeni modellerini tanıtacak. Rugan deriyi spor modeller ile buluşturan Fuel’ de; siyah, beyaz, kahve, beyazın üzerine ince bir zarafetle hareketlendirilmiş farklı renk tonlarından seçim yapmak zorlaşabilir.

İster iş hayatının içinde klasik giyim tarzını seviyor olun, isterseniz hayatınızın her aşamasında spor tarzı benimseyin yada günlük hayatınız içinde ister yürüyüş yapın, ister koşun yada gece dışarı çıkarken sizi her durumda kurtaracak bir çok model ve alternatif arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Gençler ve kendini daima genç hissedenlere hitap eden FUEL ayakkabıları her ortamda rahatlıkla kullanılabilir.

Müşterilerine en yeni en trendy modellerini sunmak isteyen bayiler FUEL’ in 2009 – 2010 koleksiyonunu 2-3-4 Şubat 2010 tarihlerindeki Grand Hyatt’ taki özel fuarında mutlaka görmeliler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT