G-Star Raw`da Şimdi % 50`ye Varan İndirim Zamanı!

Alışveriş Alışveriş G-Star Raw`da Şimdi % 50`ye Varan İndirim Zamanı!

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 09 Şubat 2009 Pazartesi

Firma: G-Star

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 9, 2009
G-STAR RAW’DA ŞİMDİ % 50’YE VARAN İNDİRİM ZAMANI!
Denim dünyasının en çok konuşulan markası G-Star Raw’da beklenen sezon indirimi başladı. Yüzde 50’ye varan indirim ile G-Star Raw sahibi olmanın tam zamanı!

Özgürlükçü tavrı, dikbaşlı duruşu, yaratıcı ürünleri ile sınırları zorlayan G-Star Raw, size sıradışı bir görünüm ve yüzde yüz denim konforu vaat ediyor! Denim dünyasının önde gelen tasarımcılarından Pierre Morisset tarafından tasarlanan, 1996 yılından beri “Raw denim” konsepti ile tüm dünyada milyonlarca kişinin bir numaralı denim markası olan G-Star Raw, markanın filozofisi olan “Just The Product” yaklaşımı ile sade, işlenmemiş, ham görünümlü tasarımlar sunuyor.

Düşük bel veya rahat kesimli birçok farklı modelin yorumlandığı G-Star Raw denim pantalonların, ceket, çanta, elbise, bluz, gömlekler ile oluşturduğu cesur G-Star Raw silüetleriyle farklı olmanın dayanılmaz cazibesini hissedin !

G-Star Raw’un her zaman şık olmaya özen gösterenler için bir de süprizi var. Bu sezon başlayan kadın ve erkek iç giyim koleksiyonu, kendini şımartmayı seven, bakımlı G-Star Raw kadınına iç giyimde de detaylarla zenginleştirilmiş tasarımalar sunuyor. Farklı ve yenilikçi hediyeler için mutlaka bu çarpıcı koleksiyon ile tanışın.
G-Star’ın yüzde 50’ye varan indirimini kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT