G-Star Raw, İlkbahar Yaz Koleksiyonunu Sunar…

Alışveriş Alışveriş G-Star Raw, İlkbahar Yaz Koleksiyonunu Sunar…

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 04 Nisan 2008 Cuma

Firma: G-Star

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 4, 2008
G-Star Raw, İlkbahar Yaz Koleksiyonunu Sunar…
G-Star yeni sezon koleksiyonunda, şık sokak giyiminde öncü kimlik üstlenecek bir denim ustalığı sunuyor.
G-Star tasarım ekibi, bu sezon da benzersiz detaylarla bezeli, özel ve farklı koleksiyonu ile G-Star tutkunlarını mutlu ediyor.
G-Star İlkbahar – Yaz 2008 Koleksiyonu, denimde bir çok yeni yıkamayı ve özelliği de beraberinde getiriyor; ham, işlenmemiş denim kumaş, vintage detaylar ve çeşitli renklerdeki gölgelemelerin görüldüğü, ham ve siyah renkten ekstra ağartılmış ve beyaza giden renkler..

G-Star Kadını
G-Star, farklı giyinmeyi seven kadınlar için yeni sezonda 3 yeni geniş kesimli denim modeli sunuyor. Bu modelden sezona damgasını vurması beklenen “Lumber Fit”, tasarımcılar arasında “erkek arkadaşımın pantolonu” olarak da anılıyor. Diğer bir model olan yüksek belli ve çizme kesim paçalı “Q-Fit”i, yüksek bel ve geniş paçalı “Oversized Chino Fit” takip ediyor.
Koleksiyonun diğer ürünleri arasında; salopet ve üniforma detaylarından ilham alınan “Luke pant” ile birlikte gösterişli desenleri ve kontrast renklerdeki üçlü dikişleriyle dikkat çeken “Spark Pant” bulunuyor.

G-Star Erkeği
G-Star erkekleri bu sezon mutlaka bir “Harver pant” edinecekler. Bu model klasik 5 cepli jean ile işçi pantolonunun birleşmesinden oluşuyor. Aynı tarzda hazırlanan “Lumber pant” ise, 1875 yılında maden işçilerinin giydikleri pantolon modelinin orijinal detaylarla modernleşmiş hali. Tipik G-Star tasarımlarına eklenen, erkekler için “Zip men Jack Pant”, kadınlar içinse “Spark pant” G-Star’ın “denim mimarı” şöhretini pekiştiriyor.

3301 Program
“3301 Programı”, erkekler için, Sec, Slim, Classic ve Original isimli dört denim modeli ve kadınlar için, Straight Fit ve Waist Fit denilen iki farklı model yarattı. Çeşitli yıkamalarda, geçen sezonlara oranla daha yüksek belli, düz paça ve ince detaylı olan 5 cepli klasik modeller, farklı ve orijinal denim modellere olan talebi karşılıyor.
www.g-star.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT