Gaggenau, Enerji Tasarruflu Soğutucu ve Bulaşık Makineleri ile Doğal Kaynakları Korumaya Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Gaggenau, Enerji Tasarruflu Soğutucu ve Bulaşık Makineleri ile Doğal Kaynakları Korumaya Devam Ediyor

Tarihler: 16 Ağustos 2011 Salı ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Firma: Gaggenau

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Yenilikçi mutfak teknolojilerinde bir öncü olan Gaggenau, enerji verimliliği artırılmış yenilikçi cihazları ile doğal kaynakların korunması konusundaki sorumluluğunu sürdürüyor. Gaggenau, çevreci yaklaşımı ile enerji verimliliğinde en yüksek derece olan A +++ sınıfındaki yeni Vario bulaşık makineleri ile A + ve A ++ enerji sınıfındaki yeni soğutucularını tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

“Farkın adı” sloganıyla profesyonel çözümlerini ev mutfaklarına taşıyan ve geliştirdiği yenilikçi mutfak teknolojileri ile öncü konumunda olan Gaggenau, enerji verimliliğinde en yüksek derece olan A +++ sınıfındaki yeni Vario bulaşık makinelerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Gaggenau soğutucu cihazlarının enerji tüketim oranlarını da bir hayli düşürerek, A + ve A ++ enerji etiketi taşıyan bu kategorideki gömme ve solo soğutucularını da görücüye çıkarıyor.

Kalite ve yüksek performanstan ödün vermeyen daha çevreci Gaggenau’lar
Gaggenau, yeni A +++, A ++ ve A + enerji sınıfındaki bulaşık makineleri ve soğutucu cihazlarını geliştirirken, yüksek performans ve profesyonel mutfak teknolojisinden ödün vermedi. Enerji tüketim oranları düşürülen yeni cihazlar, Gaggenau’nun enerji tasarrufu yaklaşımını her geçen gün daha da geliştirdiğinin en güzel kanıtını temsil ediyor.

Doğal kaynakların korunmasına büyük katkı
Klasik Alman markası, yeni ve daha çevreci Gaggenau ürünleri ile optimum performans ve daha fazla enerji tasarrufunu bir araya getirerek, doğal kaynakların korunmasına etkili bir katkıda bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT