Gaggenau Vario Pişirme Cihazları

Alışveriş Alışveriş Gaggenau Vario Pişirme Cihazları

Tarihler: 05 Mart 2012 Pazartesi ~ 05 Mayıs 2012 Cumartesi

Firma: Gaggenau

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2012 ~ May 5, 2012

Gaggenau, özel mutfaklar için daha fazla konfor ve kalite ile her gereksinime uygun bireysel çözümler getiren Vario pişirme cihazları 200 serisini sunuyor. 200 fırın serisinin tasarımına uygun olan paslanmaz çelik veya alüminyum cihazlarla, görsel açıdan çarpıcı ve çok sayıda kombinasyon yapmak mümkün oluyor.

Gaggenau’nun sunduğu kolay ve sezgisel kullanımlı Vario pişirme cihazları serileri, akla gelebilecek her türlü gereksinime cevap verebilecek en mükemmel ürünleri kapsıyor. Serideki çeşitler, klasik cam seramik gazlı ve indüksiyonlu ocaklardan, fritözler, buharlı pişiriciler ve bu cihazlara uygun havalandırma cihazlarına kadar uzanıyor. Birbirleriyle kombine edilebilen bütün cihazlar, bu özellikleri sayesinde kişisel yemek pişirme alışkanlıklarına uygun özelliklerde tercih edilebiliyor.

Uyumlu tasarım
Gaggenau Vario pişirme cihazları 200 serisinin görüntüsüne, zenginlik damgasını vuruyor. Sade ve asil görüntü, solo cihazların yüzeylerini vurgulayan ve homojen bir şekilde birleştirilmiş bir bütün şeklinde görünmelerini sağlayan çizgi dili ile yassı bir kontrol paneli tarafından sağlanıyor. Bu izlenim, köşeli ocak ızgaraları ile daha da artıyor. Masif metal malzemeden zarif ocak düğmeleri, 200 serisi fırınların tasarımına sahip. Vario pişirme cihazları 200 serisinin zevkli tasarımı, yüzeyleri öne çıkarılan düz kapaklarla tamamlanıyor.

İsteyene alüminyum isteyen paslanmaz çelik
Alüminyum cihazların yanı sıra 28 cm genişliğindeki Vario pişirme cihazları 200 serisi programı, bağlantı çubukları ve kapakları dahil, paslanmaz çelik olarak da sunuluyor. Tüm bu özelliklerin neticesinde, 200 serisinin içinde, gerek alüminyum gerekse fırçalanmış paslanmaz çelik malzeme tercih edilsin, fırınlama ve pişirme alanlarına ait ankastre mutfak cihazları arasında mükemmel bir işbirliği mümkün oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT