Galleria Yelken Açtı

Alışveriş Alışveriş Galleria Yelken Açtı

Tarihler: 11 Temmuz 2005 Pazartesi ~ 20 Temmuz 2005 Çarşamba

Firma: Galleria Alışveriş Merkezi

Adres: Sahil Yolu 34158 Galleria Ataköy / İstanbul Ataköy İstanbul

Telefon: 212 560 72 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2005 ~ Tem 20, 2005
“Galleria Yelken Açtı”
Türkiye’ye çağdaş ve modern alışveriş anlayışını getiren Galleria, 17. yılında, sınırsız müşteri memnuniyeti anlayışı ile ziyaretçilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Galleria Alışveriş Merkezi, sımsıcak bir yaz boyunca, Türkiye Yelken Vakfı ve Türkiye Yelken Federasyonu ile yapmış olduğu işbirliğiyle “Galleria Yelken Açtı” projesi kapsamında ziyaretçilerini ağırlıyor.

138 mağaza, sanat, eğlence ve kültür merkezleri ile eğlenerek alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşatan Galleria, proje kapsamında yelkenler, tekneler, deniz işaret flamaları ile dekore edildi. İki ay sürecek etkinlikte yazın tüm güzelliklerini taşıyan yelken, güneş ve deniz tüm Galleria’yı sardı.

Yelken Konsepti üzerine geliştirilen projede tüm ziyaretçilerin aktif olarak katılabileceği ve en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırlanan etkinlikler, keyifli bir yaz ve eğlence için vazgeçilmez olurken, aynı zamanda Galleria, ziyaretçilerine çekilişlerle kazanabilecekleri birbirinden güzel hediyeler sunuyor. Akdeniz’in incisi Antalya’da Cornelia Delux Resort’da 4 aile ve Pine Beach Club’da 2 aile 1 hafta tam pansiyon tatil şansına sahip olacak.

Çekilişe katılan Galleria ziyaretçilerinin kazanacakları arasında Bodrum Gökkuşağı Club’ta 4 aileye 1 hafta konaklama, İstanbul Crown Plaza’da 4 çifte hafta sonu konaklama ve brunch, Cembio’dan bisikletler, yelken kursları ve kültürel aktivitelere ücretsiz katılım gibi birçok hediye fırsatıda bulunuyor.

Galleria’da özel olarak düzenlenen ücretsiz müzik günleri, Kelebek Mobilya “Lilibek-Sende bir dilek tut” çocuk tiyatrosu ile hafta sonları daha eğlenceli olurken, yaz boyunca devam edecek aktivitelerle Galleria bu yaz alışverişin yanında eğlencenin de merkezi olacak.

Özelleştirilerek 28 Şubat 2005 tarihinde DATİ Yatırım Holding (Denizciler Ataköy Turizm İşletmeleri) bünyesine geçen Ataköy Turizm Tesisleri ve Galleria yaşam merkezi anlayışını yeni planlaması, yeni projeleri ve yepyeni yüzüyle yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT