Gamze Saraçoğlu`ndan Limango`ya Özel `Party` Koleksiyonu...

Alışveriş Alışveriş Gamze Saraçoğlu`ndan Limango`ya Özel `Party` Koleksiyonu...

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Limango.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

Yeni yıla limango’da hazırlanın!
Gamze Saraçoğlu’ndan limango’ya özel “Party” koleksiyonu...

“Private shopping”in Türkiye’deki öncü markası limango, üyelerini özel yılbaşı kampanyalarıyla buluşturmaya devam ediyor. limango yeni yıl hazırlıklarını çok özel bir kampanyayla başlattı. Gamze Saraçoğlu tarafından sadece limango’ya özel olarak hazırlanan “Party” koleksiyonu üç özel gece elbisesinden oluşuyor. Alışverişi sizlere “özel” hale getirmek için sınırlı sayıda hazırlandı. Her bedende kendini farklı bir şekilde ifade eden bu tasarımlar, yeni yıl için en ideal elbiseyi arayanların ilk tercihi olacak ve avantajlı fiyatlarıyla şaşırtacak. Kaçırmayın!

limango, 7 Aralık’ta moda tutkunlarına benzersiz bir kampanya sunuyor. Yeni yılda özel bir elbise giymek isteyenler için Gamze Saraçoğlu, sadece limango’ya özel, “Party” ismini taşıyan çok şık bir koleksiyon hazırladı. Sınırlı sayıdaki bu çok özel gece koleksiyonu sadece limango.com.tr’den alışveriş yapan üyelere özel olarak tasarlandı. Tasarımların en dikkat çeken yanı, her bedene uygun kup ve kesimlere sahip olması. Detaylarla hareketlendirilen elbiselerde, parlak şeritler gecenin ışıltısına eşlik ediyor.

Gamze Saraçoğlu’nun sadece limango üyelerine özel olarak tasarladığı “Party” koleksiyonunda “Elizabeth”, “Helen” ve “Audrey” adını taşıyan 3 farklı elbise yer alıyor. “Elizabeth”, kol detaylarıyla dikkat çeken, %100 jarse ve kol uçları payetli bir elbise. Modern, yalın ve çarpıcı “Helen” ise %100 jarseden tasarlanmış. Dikkat çeken kol detaylarında %100 şifon kullanılan “Audrey” %100 saten kumaşıyla gecelerde kendini gösterecek.

Yeni yıl için çarpıcı, modern ve göz alıcı seçenekler arıyorsanız oldukça sınırlı sayıda tasarlanan ve fiyatlarıyla çok konuşulacak bu kampanyayı kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT