Gap`in 2008 İlkbahar Koleksiyonu Sevgililer Günü`ne Özel Hediye Seçenekleri Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Gap`in 2008 İlkbahar Koleksiyonu Sevgililer Günü`ne Özel Hediye Seçenekleri Sunuyor

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
GAP’İN 2008 İLKBAHAR KOLEKSİYONU SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL HEDİYE SEÇENEKLERİ SUNUYOR…
‘Kim olduğunu bil ve kendin ol’ anlayışıyla modaya yön veren Gap, 2008 İlkbahar Koleksiyonu’yla kendi özgün stillerini yaratmak isteyen moda tutkunlarını baştan çıkarıyor. Gap İlkbahar Kadın Koleksiyonu, sezon trendlerini yansıtan canlı ve basic ürünleriyle kadınların başını döndürürken sportif şıklığı yansıtan Gap İlkbahar Erkek Koleksiyonu ise yeni sezonda hiç olmadığı kadar rahat, mükemmel fit, renkli ve maskulen öğeler taşıyor. Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize cazip hediye alternatifleri sunan Gap 2008 İlkbahar Koleksiyonu, modanın en yalın ve özgün seçenekleriyle sevginizi anlatmanıza yardımcı oluyor!

Gap İlkbahar 2008 Koleksiyonu – Kadın
Gap Kadın İlkbahar Koleksiyonu feminen, sezon trendlerini yansıtan canlı ve basic ürünlerden oluşuyor. Koleksiyonda ağırlıklı olarak yeni denim yıkamaları, t-shirtler ve örme ürünler göze çarpıyor. Pantolon ve etek gruplarında vücuda oturan seçenekler, kumaş kalitesi ve tasarım detayları sayesinde hem iş hem de haftasonu için rahat bir görünüm oluşturuyor. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken yepyeni ilkbahar koleksiyonu yine modaya ayak uydurmanızı sağlayacak basic ürünleri barındırıyor.

Geniş elbise seçeneklerinin de yer aldığı Gap Kadın İlkbahar Koleksiyonu feminen ve kendine güvenen kadını temsil ediyor. Değişik siluetlerdeki, rengarenk, desenli ve özel kumaşlı elbiseler sezonun elbise trendini eğlenceli ve farklı kılıyor. Klasik tarzı yansıtan “3. Parçalar”, dış giyim ürünleri, çok yönlü kullanım için mükemmel ve her zaman giyilebilecek seçenekleriyle dikkat çekiyor. Trench coat tarzındaki uzun ve kısa kemerli trench ve trapez ceketler gardırobunuzda klasik bir parça olmaya aday!

Bu sezonda Gap’te bulunan geniş hırka koleksiyonu iç mekanların yanı sıra dış mekanda da giyilebilecek uygun kumaşlardan oluşuyor. Koton, koton ipek ve koton kaşmir kumaşlardan oluşan hırkalar, farklı uzunluklarda ve renklerde sizinle buluşuyor. İlkbahar koleksiyonunun vazgeçilmezi olan dokuma ürünler çok çeşitli renk ve desenleriyle modern ve basic silüetlerde bir araya geliyor. Dokuma ürünlerin çiçek desenli, ekose ve rengarenk olması koleksiyona duygusal bir hava katıyor. Bu renklerin arasında yer alan düz beyaz renkteki dokuma modeller de koleksiyonu adeta dengede tutuyor. Aksesuar koleksiyonunda birbirinden kaliteli ve şık rengarenk çantalar, babetler, şile bezi kumaşından eşarplar genel görüntüyü tamamlayıcı öğelerden oluşuyor. “Sunkissed Khaki” Renkli khaki trendi Gap’te büyümeye devam ediyor. Ocak ayında doğal renklerle karşımıza çıkan khaki pantalonlar, şubat ayı itibariyle Sevgililer Günü arifesinde yeşil, mavi, pembe gibi canlı bahar renkleriyle mağazalarda yerini alacak.

Gap İlkbahar 2008 Koleksiyonu – Erkek
Gap Erkek İlkbahar Koleksiyonu bu sezon hiç olmadığı kadar rahat, mükemmel fitte, renkli ve maskulen öğeler taşıyor. Yeni sezonda Gap Erkek Koleksiyonu özel t-shirt, polo, beyaz gömlek, kapişonlu süveter, 5 cepli jean ve khaki pantolonları ile çok iddialı!

Vücut hatlarını öne çıkaran polo seçeneklerinde ve tüm tişörtlerde en iyi kumaş kalitesini bulabileceğiniz Gap Erkek İlkbahar Koleksiyonu’nda %100 koton V ve bisiklet yakalı kazaklar, farklı renklerdeki yelek modelleri de yerini alıyor. Erkek hırka ve fermuarlı kazaklar “layering” için mükemmel parçalar olmakla birlikte sezon trendlerini yansıtıyor. Dokuma ürünler hem günlük hayatta hem de iş yaşamında kullanabileceğiniz seçenekleriyle çeşitlilik oluşturuyor. “Casual Blues” adı verilen ince kumaşlı, hafif, mavi tonlarındaki gömlekler hem düz, hem de çizgili olarak sunuluyor. Casual erkek ceket ve pardesülerine dış giyim koleksiyonunda hem spor hem de şık kullanım için uygun blazer ceketler eşlik ediyor.

Gap yeni sezonda bugüne kadar hiç görülmemiş en rahat khaki, surplus pantolonunu sunuyor. Bu pantolon mükemmel hafiflikteki yumuşak canvas kumaştan üretiliyor ve sezonun en özel parçaları arasında yer alıyor. Erkek aksesuar koleksiyonu yalın ve şık parçalardan oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT