GaRaJ.org Stüdyoları ve Performans Merkezi Kadıköy`de

Alışveriş Alışveriş GaRaJ.org Stüdyoları ve Performans Merkezi Kadıköy`de

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: GaRaJ.org

Adres: Kendiköşk Bodrum Katı, Recep Peker Cad. Şefikbey Sk. No.13 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 216 338 13 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
GaRaJ.org Stüdyoları ve Performans Merkezi Kadıköy`de, Kendiköşk binasında 25 Eylül 2006 Pazartesi günü hizmete başladı.

Mekan, bir kontrol odasına bağlı, her tarz grup ve müzisyenin kayıt / prova ihtiyacını karşılayabilecek üç stüdyo ve çeşitli performansların gerçekleştirileceği bir bölümden oluşuyor.

Stüdyoların mimarisi, yalıtımları ve akustik düzenlemeleri en yüksek kalitede duyuşu sağlayabilmek için tasarlandı. Büyük hacimli odalar hem provalar sırasındaki konforu arttırıyor, hem akustik kaliteyi üst seviyeye taşıyor. Stüdyolardaki havalandırma ve iklimlendirme sistemleri uzun çalışma saatlerini, keyifli performans anlarına dönüştürüyor.

Tüm odalarda kullanılan araç - gereç, farklı müzik tarzlarına hitap edebilecek şekilde geniş bir yelpazeden seçilip kullanıma sunuldu. GaRaJ.org stüdyolarında prova veya kayıtlarınızda kullanabileceğiniz enstrümanlardan bazılarını saymak gerekirse:

Yamaha Recording Custom - 6 parça davul: Müzik tarihinde muhtemelen en çok kaydedilen davul. Steve Gadd`in 20 yıldır hem kayıtlarında hem sahne performanslarında kullandığı davul olarak da literatürdeki yerini almıştır. İsteğe bağlı twin Pedal ve İstanbul Radiant serisi 7 parça zil setiyle tam bir kayıt enstrümanı.

Fender Twin Reverb - Lambalı gitar anfisi: Tarihinde farklı tarzlardan pek çok müzisyenin (Eric Clapton - BB King) seçimi olan bu anfi, sıcak ve güçlü tonları ile gitaristleri bekliyor.

Laney Chromozone - Lambalı gitar anfisi: Laney`nin sınırlı sayıda ürettiği bu seri, aynı zamanda üreticinin kendi "En İyi İşler Müzesinde" sergilenmeye de layık görülmüş. Yamaha BBT 500 - 500 Watt Bass anfisi Yüksek çıkış gücü ve büyük kabinleri sayesinde bass gitar`ın tüm frekans aralığında beklentilerin ötesinde sonuçlar veren bir alet. Stüdyolarla aynı alanda yer alan performans merkezi, GaRaJ buluşmaları, konserler, atölye çalışmaları, açık sahne günleri, ve müzikle ilgili seminer ve konferanslar için hazırlandı. Daha detaylı ve güncel veriler, iletişim bilgileri, zaman planı ve performans merkezi programı için alttaki linkleri kullanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT