GARDENA-DOST Karda, Kışta Size Yardımcı Ürünlerle Hizmetinizde

Alışveriş Alışveriş GARDENA-DOST Karda, Kışta Size Yardımcı Ürünlerle Hizmetinizde

Tarihler: 26 Ocak 2010 Salı ~ 26 Şubat 2010 Cuma

Firma: GARDENA-DOST

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2010 ~ Şub 26, 2010
Hobi bahçeciliği markası GARDENA-DOST, karlı kış günlerinde hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunuyor. GARDENA-DOST’un gübre serici olarak kullanılan ürünü kış aylarında ise tuz serici olarak kullanılıyor

GARDENA-DOST, yoğun kar yağışı ve buzlanmaya karşı sizlere güven ve konfor sağlayacak ürünler sunuyor. Hobi bahçeciliğinin vazgeçilmez markası GARDENA-DOST, yoğun kar yağışıyla birlikte meydana gelen buzlanma ve kayma tehlikesini ortadan kaldıracak tuz serici ürünüyle kışın keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Tuz sericiler kar temizleme işini keyifli bir egzersize çevirirken, kar ve buz ile kapanan kapı önü, merdivenler ve yürüyüş alanlarını tehlike olmaktan çıkartıyor. GARDENA-DOST’un klasik gübre serici olarak kullanılan ürünü kışlık aparatlarıyla karda-buzda tuz, kum ve ufak taşları serpmek için kullanılıyor. Aşınmaya karşı dayanıklılığıyla dikkat çeken tuz serici, çift tekerlek hareket tertibatı ve serpme ayar koluyla kolaylık sağlıyor.

Bunun için yapmanız gereken, size en yakın satış noktasını öğrenmek için www.gardena-dost.com.tr sitesini ziyaret etmek ya da 0216 389 39 39 numaralı telefonu aramak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT