GeBe’nin Online Mağazası Açıldı

Alışveriş Alışveriş GeBe’nin Online Mağazası Açıldı

Tarihler: 04 Haziran 2007 Pazartesi ~ 06 Haziran 2007 Çarşamba

Firma: GeBe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2007 ~ Haz 6, 2007
GeBe hamile kıyafetleri artık www.gebe.com.tr adresinde online olarak satışa sunuluyor
GeBe’nin online mağazası açıldı

Anne adaylarına “2 kişilik” hareket özgürlüğü sunan GeBe, internet üzerinde özel bir mağaza açarak online satışa başladı. Anne adayları artık bilgisayarların başından kalkmadan, yalnızca birkaç tıklamayla istedikleri kıyafeti online olarak sipariş verebiliyorlar. Kullanım amacına göre “ofiste”, “tatilde”, “seyahatte” gibi kategorilere ayrılmış şekilde satışa sunulan GeBe hamile kıyafetleri, tüm Türkiye genelinde en geç 3 iş günü içerisinde teslim ediliyor. Ayrıca anne adayları için harika bir armağan olan GeBe hediye kuponları da site üzerinden temin edilebiliyor.

Anne adaylarına hamilelik dönemlerinde rahat ve özgürce hareket edebilmeleri için birbirinden şık giysiler hazırlayan GeBe, internet üzerinde açtığı özel mağazasıyla online ortamda da satış yapmaya başladı. Artık dileyen herkes GeBe mağazalarının yanı sıra www.gebe.com.tr adresinden de en son moda hamile kıyafetlerini temin edebiliyor. Böylece anne adayları evlerinden çıkmadan istedikleri GeBe kıyafetini sipariş verebilmenin rahatlığını yaşayabiliyorlar. Hepsi birbirinden keyifli GeBe kıyafetleri, online mağazada “ofiste”, “partide”, “evde” ve “seyahatte” gibi kategorilere ayrılmış. Sitedeki ürünler arasında online olarak arama yapılabilmesi sayesinde, anne adayları istedikleri tarzdaki kıyafetleri kolayca bulabiliyorlar. GeBe’nin internet mağazasından verilen siparişler, Türkiye’nin neresinde olursanız olun en geç 3 iş günü içerisinde teslim ediliyor. Ödeme ise kredi kartı ya da havale yöntemiyle kolay ve güvenli bir şekilde yapılabiliyor. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde 300 YTL ve üzeri siparişler için kargo ücreti alınmıyor.

Anne adaylarına GeBe’den SMS ile hediye kuponu gönderin
Bebek bekleyen yakınlarınıza, arkadaşınıza hatta eşinize hediye almak istiyor fakat ne alacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? Hamile bayanların giyimde öncelikli adresi GeBe, işte tam da sizin için harika bir hediye alternatifi sunuyor. GeBe’nin özel olarak hazırladığı sistem sayesinde, hediye almak istediğiniz anne adayına SMS ile hediye kuponu gönderebiliyorsunuz. Üstelik de bunun için GeBe’nin internet sitesini ziyaret etmeniz yeterli. www.gebe.com.tr web adresine gidin, “Sevdiklerinize hediye kuponu gönderin” yazan linke tıklayın. Sonrasında yalnızca birkaç adımda hediye gönderme işlemini tamamlayabilirsiniz. GeBe hediye kuponu armağan etmek istediğiniz kişinin iletişim bilgilerini yazıyor, hediyeniz için bir tutar belirliyor ve ödemenizi online olarak yapıyorsunuz. Hepsi bu kadar kolay… Alışveriş şifresini içeren hediye kuponu, kısa mesaj olarak anne adayının cep telefonuna çoktan gitti bile... Artık ister GeBe mağazasından, isterse de www.gebe.com.tr adresinden beğendiği giysiyi alabilir. Üstelik hediye kuponu şifresiyle birlikte kutlama mesajı da gönderebilirsiniz. Dilerseniz hediye kuponlarını GeBe mağazalarından da temin edebilirsiniz.

GeBe 2007 İlkbahar-Yaz koleksiyonu
GeBe’nin Hollandalı tasarımcı Wendy Walet tarafından hazırlanan 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuna doğal renkler ve yumuşak dokular hakim bulunuyor. Anne adaylarına yüzlerce alternatif sunan GeBe koleksiyonu siyah-beyaz, uçuk pembe, haki, bej ve camel tonlarını çarpıcı bir şekilde yorumluyor. GeBe’nin yeni koleksiyonu aynı zamanda keyifli hafta sonları için kırmızı-beyaz ve lacivert kombinasyonuyla enerjik ve eğlenceli bir tarza da yer veriyor. GeBe’nin tüm modelleri üretim aşamasında hamile bayanlar tarafından test ediliyor. Likra içeren 1. sınıf kumaşların kullanıldığı GeBe tasarımları, konfor ve “2 kişilik” hareket özgürlüğünü de beraberinde getiriyor. Toplam 13 renk ve 70 modelden oluşan GeBe 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, GeBe’nin Carousel, Capitol, Cevahir AVM ve Nişantaşı mağazalarının yanı sıra www.gebe.com.tr web adresinden online olarak hamile bayanların beğenisine sunulmuş bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT