Gecenin Prensesi Olmak İsteyen LC Waikiki’ye

Alışveriş Alışveriş Gecenin Prensesi Olmak İsteyen LC Waikiki’ye

Tarihler: 30 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 30 Haziran 2011 Perşembe

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2011 ~ Haz 30, 2011

Türkiye’nin hazır giyimde lider markası LC Waikiki, mezuniyet balosuna özel koleksiyonuyla genç kızları sevindiriyor. Genç kızlar, LC Waikiki’nin onlar için özel olarak tasarladığı “Mezuniyet Özel Koleksiyonu”nda yer alan birbirinden şık elbiseler ve aksesuarlarla mezuniyet sevincine LC Waikiki’de başlıyor.

LC Waikiki, mezuniyet balosu için özel olarak hazırladığı koleksiyonuyla genç kızların gönlünü fethedecek. 8-16 yaş arası genç kızlar hem birbirinden şık elbiseler hem de şıklığı tamamlayan aksesuarlarla göz kamaştıracak.

Genç Kızlar Gecenin Yıldızı Olacak…

LC Waikiki, bu yıl da genç kızları unutmadı. Genç kızlar üst kısmı vücuda oturan, aşağı doğru bollaşan kabarık, tül ve fiyonklu elbiselerin zarafeti ile göz kamaştırıyor. Audrey Hepburn stilini yansıtan detaylarıyla 50’li yılların Rock’n Roll ruhunu yeniden günümüze taşıyan mezuniyet elbiselerini giyen genç kızlar baloda dikkatleri üzerine çekiyor.

Lady şıklığı yakalamak isteyen genç kızlar siyah askılı kırmızı fiyonk detaylı elbiseler ile göz doldururken, pembe uçuşan tül elbise ve payet detaylarıyla zarif bir şıklık yaratıyor. LC Waikiki’nin payet detayları ve puantiyeli tülleriyle genç kızlar prenseslere yaraşır bir görünüme sahip oluyor. Gecenin yıldızı olup tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyenler için fuşya, çiçek detaylı kabarık elbiseler LC Waikiki mağazalarında yerini alıyor.

Aksesuarlar Işıltınızı Yansıtıyor…

Mezuniyet koleksiyonundaki elbiseler siyah mini topuklu ayakkabılar, pembe ve siyah renk alternatifli babetler ve farklı renklerdeki taçlar ile kombinleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT