Geleceğin Keyifli Teknoloji Alışverişi Teknosa Planet’te!

Alışveriş Alışveriş Geleceğin Keyifli Teknoloji Alışverişi Teknosa Planet’te!

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Teknosa Planet

Adres: Profilo Alışveriş Merkezi, Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Geleceğin keyifli teknoloji alışverişi Teknosa Planet’te!
Teknosa, “geleceğin keyifli teknoloji alışverişini bugünden” yaşatan, büyük metrekareli Teknosa Planet mağazasıyla teknoloji perakendeciliği pazarına yepyeni bir boyut getiriyor. Sıra dışı tasarımı, farklı konsepti ve alışveriş ortamı ile Türkiye ve dünyada eşi benzeri olmayan Teknosa Planet mağazalarının ilki, Profilo Alışveriş Merkezi’nde açıldı.

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, tüketicileri için farklı alışveriş deneyimi sunan yeni mağaza formatlarına yaptığı yatırımlara devam ediyor. Teknosa, cep teknolojilerine yönelik olarak geliştirdiği Teknosa Cep mağazalarından sonra, sıra dışı tasarımı ve konsepti ile geleceğin teknoloji alışverişini bugünden vaat eden büyük metrekareli Teknosa Planet mağazalarını hizmete açıyor. Teknosa Planet mağazaları, 2500 metrekare ve üzeri alışveriş alanlarında, Türkiye ve dünyada benzeri olmayan keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Teknosa Planet mağazalarının ilki Profilo Alışveriş Merkezi’nde, 11 Ocak 2008 Cuma günü gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete açıldı. Açılış törenine Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer ve Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane katıldı.

Sabancı Holding’in ‘farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamak’ vizyonuyla faaliyet gösterdiğini dile getiren Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Finanstan enerjiye, perakendeden otobüse kadar faaliyet gösterdiğimiz her alanda kendimizi farklı olmaya adıyoruz. Bu farklılık sayesinde faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde liderlik basamaklarını tırmanıyoruz” dedi. Sabancı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Teknosa, teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri. Teknosa’da sadece farklılığımızı değil cesareti, dinamizmi, yenilikçiliği, adanmışlığı, gençliği ve profesyonelliği görebilirsiniz. Tüm bu değerler sayesinde Teknosa markamız, perakende sektörünün yıldızı olmaya devam ediyor. Teknosa, Sabancı Holding vizyonuyla faaliyetlerine yön veriyor, bundan sekiz yıl önce oluşmasına öncülük ettiği teknoloji perakendeciliği sektöründe liderlik koltuğunu kimseye bırakmıyor.”

Sabancı Holding ve en değerli markalarından biri olan Teknosa’nın Türkiye teknoloji perakendeciliği pazarında yenilikçi bir vizyona sahip olduğunu belirten Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer, “Teknosa markamızla yenilikçilik alanında sadece Türkiye’de değil dünyada da öncü olma gibi bir iddiamız var. Teknoloji perakendeciliğinde dünyanın en yenilikçi markası olmak için yeni mağaza formatlarına yatırım yapıyoruz. Artık bu işin kurallarını yazıyoruz. Yenilikçi vizyonumuzun bir ürünü olan Teknosa Planet mağazaları, sıra dışı tasarımı, konsepti, ortamı ile Türkiye’nin yanı sıra dünyada da ilki temsil ediyor.”

“Teknosa Planet’ın dünyaya örnek olmasını hedefliyoruz”
Dünya standartlarında hizmet sunma misyonu ve bölgesel güç olma vizyonuyla altyapı yatırımlarına devam ettiklerini kaydeden Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane şunları söyledi: “Geçtiğimiz sene cebe giren her türlü ürünün satışına odaklanan küçük metrekareli Teknosa Cep mağazaları ile yeni konseptler konusundaki vizyonumuzu ortaya koymuştuk. İşte Teknosa Planet, bu yaklaşım çerçevesinde geliştirilen yeni bir konsept. Teknosa Planet, geleceği görebilen bakış açımızın bir ürünü, teknoloji perakendeciliği pazarındaki iddiamızın, perakendeciliğe değer katan hizmetler geliştirme ve tüketicilerimize dünya standartlarında hizmet sunma misyonumuzun bir sonucu”.

Dünyada eşi benzeri olmayan bir mağaza konsepti geliştirme cesaretini gösterdiklerini kaydeden Mehmet T. Nane, Teknosa Planet’ın tasarımı ve perakendeciliğe getirdiği yaklaşımla dünyaya örnek olmasını hedeflediklerini söyledi. Nane konuşmasını şöyle sürdürdü: “Teknosa Planet, geniş bir alanda teknoloji ürünlerinin satışını yapan bir mağaza olmanın ötesinde yepyeni bir mağazacılık anlayışını temsil ediyor. Teknosa Planet, tüketicilere keyifli bir alışveriş deneyiminin yanı sıra vakit geçirmekten hoşlanacakları bir ortam sunan, burada bulundukları saatler boyunca keyif almalarını sağlayacak hizmetleri olan, bir mağazanın ötesinde bir yaşam alanı olan yepyeni bir mağaza. Tüketicilere ‘geleceğin keyifli teknoloji alışverişi bugünden Teknosa’da!’ diyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT