Geleceğin Ressamları iPad’den Çıkacak

Alışveriş Alışveriş Geleceğin Ressamları iPad’den Çıkacak

Tarihler: 10 Ocak 2012 Salı ~ 10 Mart 2012 Cumartesi

Firma: D4D

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2012 ~ Mar 10, 2012

Yenilikçi dijital tasarım ajansı olan D4D, profesyonel kadrosuyla iPad için geliştirdiği uygulamalara bir yenisini daha ekledi. D4D’nin geleceğin ressamları için hazırladığı “Fırçalar” uygulaması, eğlence ve beceriyi maksimuma çıkarıp çocukların keyifli zaman geçirmesini sağlayacak.

Farklı sektörlerden birçok markayı olağanüstü görsellikle ve güçlü yazılım alt yapısıyla internet ortamına taşıyan D4D, vazgeçilmezlerimiz arasında yer alan tablet bilgisayarlar için geliştirdiği yazılımlara bir yenisini daha ekledi.

“Fırçalar” uygulamasıyla geleceğin ressamlarını teknolojik ortamda hazırlayıp çocuklar için özel yaratıcılık fırsatı sunan D4D, hayal güçlerinde sınır tanımayan minik ressamların teknolojiyle iç içe olmalarını ve becerilerini maksimuma çıkarmalarını sağlayacak.

Çocukların ilgi duyduğu çizim ve karalamalar için oldukça uygun bir çözüm olan “Fırçalar” uygulaması, doğanın temel renklerini anlatan hikaye ve boyama kitabı özelliğiyle de hem eğlendiriyor hem de çocukların kimyasal maddelere bulaşmadan ve etrafı kirletmeden resim yapmalarına olanak tanıyor.

4-7 yaş arası okul öncesi çocuklar için geliştirilen, basit ara yüzüyle temel renklerin kolayca kavranabileceği “Fırçalar” uygulamasının Türkçe ve İngilizce dil seçeneği de bulunuyor.

Detaylı bilgi için http://itunes.apple.com/tr/app/id449100679?mt=8#

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT