Geleceğin Teknolojisi Bugünün Evlerine Değer Katıyor!

Alışveriş Alışveriş Geleceğin Teknolojisi Bugünün Evlerine Değer Katıyor!

Tarihler: 12 Ocak 2010 Salı ~ 12 Şubat 2010 Cuma

Firma: Extreme Eco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2010 ~ Şub 12, 2010

Danimarkalı elektrikli süpürge üreticisi Nilfisk, yeni modeli “Extreme Eco” yu çevre dostlarının beğenisine sunuyor. 100 yılı aşan bir süredir profesyonel temizlik ekipmanları alanındaki dünyanın lider şirketi olan Nilfisk’in yeni ürünü hem ekonomik ve hem de ekolojik olmasıyla dikkat çekiyor...

Kısa sürede dünyanın birçok ülkesinde ev kadınlarının vazgeçilmezi olan “Extreme Eco”, düşük enerji tüketimine rağmen yüksek emiş ve filtrasyon performansı sağlayan motoru, enerji tasarrufu sağlarken diğer yandan temizlik performansından da ödün vermiyor. Ürün, özel tasarımı sayesinde kendiliğinden enerji etkin çalışan yüksek kaliteli motoruyla maksimum 1250 W elektrik tüketerek 500 W emiş gücü sağlarken hava akımı kayıplarını en aza indirerek tüketilen enerjiden en yüksek verimi alıyor.

Ayrıca “Extreme Eco” HEPA 14 toz filtresi ise çıplak gözle görülemeyecek kadar küçük mikroskobik toz parçacıklarını bile yakalayacak şekilde çalışıyor. Bu filtre toz parçacıklarından olumsuz şekilde etkilenen astım ve alerjik sıkıntılar yaşayan kişiler için oldukça önemli bir özellik olarak ön plana çıkıyor.

Enerji tasarrufu, üstün toz kontrolü ve %95 oranında geri dönüşüm özelliği sayesinde Danimarka Teknoloji Enstitüsü tarafından daha sağlıklı evler için yenilikçi enerji ve doğa dostu çözümler üretmek ve geliştirmek için kurulan “EnergyFlex House” adlı proje evin temizliği için de “Nilfisk Extreme Eco” en uygun ürün seçildi.

Nilfisk-Advance Profesyonel Temizlik Ekipmanları A.Ş. Hakkında Profesyonel temizlik ekipmanları alanında 100 yılı aşan tecrübesiyle dünyanın lider şirketi olan Nilfisk-Advance, Türkiye’deki faaliyetlerine 2005 yılı sonunda başladı. 1906 yılında Danimarkalı Fisker ve Nielsen tarafından kurulan Nilfisk, 1910 yılında ilk elektrikli süpürgeyi C1 ismiyle üretti. Nilfisk, 1954 yılında bir milyon elektrikli süpürge satışına ulaştı. Aynı yıl, dünyanın ilk profesyonel otomatik yer temizleme otomatını üretti. 1989 yılında bir başka Danimarka’lı şirketler grubu olan NKT Holding’e geçen Nilfisk, 1994 yılında Amerikan Advance şirketini satın aldı ve 1998 yılında da Nilfisk-Advance ismini aldı. Daha sonra 1998 yılında Electrolux’ten Euroclean/Kent’i, 2000 yılında İtalyan CFM’i, 2004 yılında ise İtalyan Ecologica ile Alman Alto şirketlerini satın aldı. Dünyada halen 43 ülkede yaklaşık 5000 çalışanıyla ve 2008 sonu itibariyle 790 milyon Euro’luk cirosuyla profesyonel temizlik ekipmanları alanında dünyanın en önde gelen şirketlerinden biri olan Nilfisk-Advance, Türkiye’de de hızlı bir büyüme içinde. Türkiye’deki ilk yılı olan 2006’da sadece Nilfisk profesyonel elektrikli süpürgeler ve yer bakım ekipmanları ile pazara giren Nilfisk-Advance, 2007’de Nilfisk-Alto markasıyla basınçlı yıkama makinelerinin, CFM markasıyla endüstriyel vakumlu makinelerin ve yine Nilfisk markasıyla ev tipi elektrikli süpürgelerin de Türkiye’deki satış ve servisine başladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT