Gençlerin Cebine Uygun Blackberry Akıllı Telefon

Alışveriş Alışveriş Gençlerin Cebine Uygun Blackberry Akıllı Telefon

Tarihler: 23 Şubat 2012 Perşembe ~ 23 Nisan 2012 Pazartesi

Firma: Vodafone Freezone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2012 ~ Nis 23, 2012

Vodafone FreeZone’un yeni BlackBerry akıllı telefon kampanyası ile, Genç Avantaj tarifesine ek olarak ayda sadece 16,9 TL’ye BlackBerry Curve 3G

Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone, BlackBerry ailesinin en popüler akıllı telefonlarından BlackBerry® Curve™ 3G’yi çok avantajlı fiyata gençlerle buluşturuyor.

Kampanya kapsamında, Genç Avantaj tarifesine 24 ay taahhüt veren gençler, BlackBerry Curve 3G’ye tarifelerine ek olarak ayda sadece 16,9 TL’ye sahip olabilecekler.

Ayrıca, Vodafone’nun BlackBerry internet paketi de 16,9 TL’ye sınırsız internet erişimi ve sınırsız mesajlaşma fırsatı sunuyor.. Bu ek paket ile gençler, en popüler uygulamalardan biri olan BlackBerry® Messenger (BBM™) ile sevdikleriyle mesajlaşabilecek; Facebook™ ve Twitter™ gibi sosyal ağların yanı sıra BlackBerry App World™ üzerinden mobil uygulamalara erişebilecek.

Vodafone FreeZone’un bu benzersiz teklifinden faydalanmak için Genç Avantaj tarifesine geçmek isteyen gençlerin tek yapmaları gereken, en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğramak.

Gökhan Öğüt: “Teklifimizi gençlerin cebine uygun hale getirdik”

Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vodafone FreeZone’un çatısını oluştururken gençlerin yaşantılarını her alanda kolaylaştırmaya odaklandıklarını ve bunun için onların ihtiyaçlarını anlamaya yönelik geniş çaplı araştırmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Bu araştırmalar sonucunda, gençler için özgürlüğün çok önemli olduğunu gördüklerini belirten Öğüt, özellikle arkadaşlarıyla, sevdikleriyle özgürce iletişim halinde olmanın gençler için çok değerli olduğunu ifade etti.

Öğüt, sözlerine şöyle devam etti: “Yapılan araştırmalar, gerek dünyada gerekse Türkiye’de akıllı telefon alma eğiliminin gençler arasında yetişkinlere oranla çok daha yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Öyle ki günümüzde akıllı telefonlar, gençler için televizyon, bilgisayar gibi diğer mecralara oranla çok daha ön planda yer alıyor. Bunun en önemli nedenleri arasında, gençlerin özgürce ve anında iletişim kurmak istemesini gösterebiliriz. BlackBerry, özellikle BBM hizmeti ile sınırsız mesajlaşma olanağı sunması ve sosyal ağlardaki iletişimlerini kolaylıkla yönetmelerine imkan sağlaması dolayısıyla gençlerin gözdesi. Bununla birlikte, gençlerin akıllı telefon alma kriterlerine baktığımızda, fiyat unsurunun çok ön planda olduğunu görüyoruz. Tüm bu verileri göz önünde bulundurarak, teklifimizi gençlerimizin cebine uygun hale getirdik. Vodafone FreeZone’lu gençler ayda 16,9 TL gibi çok uygun bir fiyata BlackBerry Curve 3G akıllı telefona sahibi olabilecek; BBM ve sosyal ağların avantajlarının keyfini çıkarabilecekler. Vodafone Türkiye olarak önümüzdeki süreçlerde de gençlerimize en popüler akıllı telefon modellerini en avantajlı fiyat ve paketlerle sunmak üzere kampanyalarımıza yenilerini ekliyor olacağız.”

BlackBerry Curve 3G Hakkında:
BlackBerry Curve 3G akıllı telefon; hızlı ve hatasız yazım için tam QWERTY klavye, rahat bir navigasyon deneyimi için optik trackpad, dahili GPS ve Wi-Fi® gibi özelliklere sahip olmanın yanı sıra müzik severlerin mobil durumdayken şarkılarına kolaylıkla erişebilmeleri için özel medya tuşları içeriyor. Yeni BlackBerry Curve 3G ayrıca, video kayıt özellikli kameraya ve 32 GB’a kadar hafıza kaydı sağlayan mikro SD/SDHC yuvasına sahip. 3G ağı desteği ile internette gezinmeyi hızlandıran ve internet üzerinden müzik dinlemeyi kolaylaştıran BlackBerry Curve 3G, kullanıcılarına aynı zamanda telefondayken internette sörf yapma, BlackBerry Messenger (BBM) ile mesajlaşma ve popüler sosyal ağlar üzerinden bulundukları yerleri arkadaşlarıyla paylaşma olanağı da sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT