Genos’tan Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Genos’tan Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Kampanya

Tarihler: 28 Şubat 2011 Pazartesi ~ 08 Mart 2011 Salı

Firma: Genos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2011 ~ Mar 8, 2011

Saç bakım uzmanı GENOS, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir kampanya başlattı. Mart ayı boyunca devam edecek kampanya ile tüm bayanlara, www.genos.com.tr adresinden yapacakları alışverişlerinde %25 indirim avantajı sunuluyor. İlk kullanımdan itibaren gözle görülür etkiye sahip GENOS saç bakım ürünleri; bir taraftan arındırıcı, besleyici, onarıcı ve koruyucu özelliğiyle dökülmeleri engellerken, diğer taraftan da dökülen bölgelerde yeni saç oluşumunu destekliyor.

Kozmetik sektörünün yeni markalarından birisi olan GENOS, Dünya Kadınlar Günü kapsamında, bayan müşterilerine yönelik avantajlı bir kampanya düzenliyor. “Saçınıza Sağlını Geri Kazandırın” sloganı ile gerçekleştirilen ve Mart ayı boyunca geçerli olacak kampanya ile www.genos.com.tr adresinden yapılacak alışverişlerde tüm bayan müşterilere özel %25 indirim avantajı sunuluyor.

Sağlıklı Saçların Yeni Ve Doğal Formülü = Genos

GENOS Şampuan, içeriğindeki ısırgan, biberiye, buğday, defne, çay ağacı, jojoba, sarımsak ve kekik yağı gibi doğal bitki özleri sayesinde, saçlara zarar vermeden kökten uca besleyerek temizlerken, özellikle anne adayı olan bayanların en sık karşılaştığı dökülmelerin de önüne geçerek yeni saç oluşumunu destekliyor. Mezoterapi etkili tentür ile birlikte kullanılan GENOS şampuan, saç sağlığına ve güzelliğine önem veren farklı saç tipine sahip tüm bayanlar için, etkili ve kalıcı çözüm sunuyor.

Saçlarınıza Nefes Aldırın!

GENOS sahip olduğu bakım ürünleri ile özellikle tesettürlü bayanların, gün boyu hava almayan ve terlemeden ötürü yıpranıp, zayıflayan saçları için doğal bir çözüm sunuyor. Arındırıcı, onarıcı, besleyici ve koruyucu formüllü GENOS tonik, kapalı bayanların gün içinde saçlarının nefes almasını sağlarken, terlemenin olumsuz etkilerini ve dökülmeleri de en aza indiriyor.

İlk kullanımdan itibaren etkisini fark edeceğiniz GENOS şampuan ve tentür 89 TL, saçları koruma altına alan GENOS tonik ise 139 TL’den satışa sunuluyor. Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanya ile www.genos.com.tr üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde GENOS ürünlerine %25 indirimle sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT