Germanine de Capuccini ile Bayram Öncesi Hücreleri Yenileyin

Alışveriş Alışveriş Germanine de Capuccini ile Bayram Öncesi Hücreleri Yenileyin

Tarihler: 20 Ekim 2008 Pazartesi ~ 25 Ekim 2008 Cumartesi

Firma: Germanine De Capuccini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2008 ~ Eki 25, 2008
GERMAINE DE CAPUCCINI İLE BAYRAM ÖNCESİ HÜCRELERİ YENİLEYİN
Yaz aylarını geride bıraktığımız şu günlerde, cildin güneş sonrası ölü hücrelerden arınıp, sonbahara yenilenmiş olarak girmesi gerekir. Bunun için kozmetik markası Germaine de Capuccini, mevsim değişikliklerinde cildi ölü hücrelerden arındıran ve yenilenmesine yardımcı olan bakım serisi “Strategist”i hazırladı.

Bayram öncesi cildine bakım yapmayı isteyenler Strategist serisi cildin hücrelerini yenileyerek, genç bir görünüm elde ediyor. 35-40 yaş ve sonrası için ideal olan bakım serisi, ciltte bulunan geniş gözenekler, koyu lekeler, kırışıklılar ve izler gibi kusurların giderilmesine yardımcı oluyor. Güneş sonrası, mevsim değişiklikleri ve strese bağlı zarar görmüş ciltlere uygulanan bakım, cildi yenileyerek ışıldamasını sağlıyor. İfadeyi canlandırarak cilde geç bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor.

Strategist serisi, ev bakımı ve profesyonel bakım ürünlerinden oluşuyor. Evde de rahatça uygulayabilmek için hazırlanan ev bakım ürünleri, gündüz, gece ve özellikle profesyonel Strategist bakımından sonra kullanılan 12 Faktör güneş koruyucu içeren kremler olarak üç çeşit üründen oluşuyor. Gündüz kremindeki aromaterapiye dayalı enerji veren hafif kokusu ve ipeksi yapısı zindelik ve canlılık kazandırıyor. Gece kremi ise, vücudun dinlenme sırasında cildi besliyor ve cildin kendini yenilemesine yardımcı oluyor.

Şeker Bayramın’a yenilenmiş bir cilt ile girmek isteyenler için Strategist serisi ideal bir seçenek oluşturuyor.
Fiyat Bilgisi:
Day Treatment Nor / Dry Skin (50 ML): 120.65 YTL
Nourishing Night Treatment (50 ML): 113.75 YTL
D. Claryfing Revital CR. SPF 15 (50 ML): 107.45 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT