Gezegendeki En Temiz Oje Luxybox’da

Alışveriş Alışveriş Gezegendeki En Temiz Oje Luxybox’da

Tarihler: 20 Şubat 2012 Pazartesi ~ 20 Nisan 2012 Cuma

Firma: Luxybox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2012 ~ Nis 20, 2012

En seçkin kozmetik ürünlerini güzelliğine önem verenlerle buluşturan Luxybox.com, Türkiye’de bir ilk olan Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje alternatifini sunuyor.

En seçkin kozmetik ürünlerini özel indirimlerle satın alma olanağı sunan Luxybox.com hamileler, aseton kokusundan hoşlanmayanlar, kimsayal ojelere alerjisi olanlar ve çevreye duyarlı herkes için Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje alternatifini sunuyor.

Luxybox.com’dan özel satış fiyatı ile satın alabileceğiniz, Türkiye’de bir ilk olan Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje, sentetik bazlı olmadığı için çıkarılırken bir çözücüye ihtiyaç duymuyor, soyularak çıkabiliyor, uçucu kimyasallar içermediği için kokusuz ve çevre için zararsız. Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje tırnakların ojeliyken bile nefes almasını sağlıyor, en koyu renklerin bile tırnakları sarartmasına izin vermiyor.

Luxybox.com’dan alışveriş edenler ve site tarafından yayınlanan anketleri cevaplayanlar ayrıca LuxyParalar kazanıyor, diğer alışverişlerinde bu LuxyParalar kadar indirim alıyorlar. Luxybox.com’u arkadaşlarına tavsiye edenler ise arkadaşlarının ilk alışverişlerinden 6 TL.değerinde hediye çeki kazanmanın keyfini yaşıyorlar.

www.luxybox.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT