Giyimleriyle Dikkat Çeken Anneler ve Kızlarına

Alışveriş Alışveriş Giyimleriyle Dikkat Çeken Anneler ve Kızlarına

Tarihler: 08 Mayıs 2012 Salı ~ 15 Mayıs 2012 Salı

Firma: www.zoopa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2012 ~ May 15, 2012

Anneler Günü 2012

Aksesuar dünyasının trendsetter’ı Zoopa!, Anneler Günü kampanyasıyla giyimine önem veren anneleri ve kızlarını şımartıyor. 1-15 Mayıs tarihleri arasında Zoopa!’nın 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonlarından yapılan hediye alışverişinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim veriliyor.

Dünyaca ünlü markalara tasarım yapmış genç bir tasarım ekibinin hayal gücünden çıkan Zoopa!’nın 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuna, YKM’lerden ve www.zoopa.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayakkabı ve çantaların başrolde olduğu Zoopa!, bu sezon yaza ruhunu veren festivallerden ilham almış 8 ayrı koleksiyondan oluşuyor: Cannes, Woodstock, Sundance, Glastonbury, Oktoberfest, Mardi Gras, Cherry Blossom festivalleri ve Venedik Karnavalı stilleri, genç moda öncülerini ve annelerini eğlenceye davet ediyor.

Aksesuar dünyasının trendsetter’ı Zoopa!, Anneler Günü kampanyasıyla giyimine önem veren anneleri ve kızlarını şımartıyor. 1-15 Mayıs tarihleri arasında Zoopa!’nın “Life is Like a Festival” mottolu 2012 ilkbahar yaz koleksiyonlarından yapılan hediye alışverişinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim veriliyor.

Ayakkabı ve çantaların başrolde olduğu Zoopa!, bu sezon yaza ruhunu veren festivallerden ilham almış 8 ayrı koleksiyondan oluşuyor: Cannes, Woodstock, Sundance, Glastonbury, Oktoberfest, Mardi Gras, Cherry Blossom festivalleri ve Venedik Karnavalı stilleri, en yeni dünya trendlerini bu yaz sıradanlıktan kurtulmak isteyen moda ikonu anne ve kızlarının ayağına getiriyor.

Dünyaca ünlü markalara tasarım yapmış İtalyan, İspanyol ve Türk, üç genç tasarımcının hayal gücünden çıkan Zoopa!’nın 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, giyim stilleriyle dikkat çeken anneler ve kızlarının gardırobunu zenginleştiriyor.

Nerede bulabilirim?
Zoopa!, www.zoopa.com.tr adresli sanal mağazasının yanı sıra İstanbul’da Cevahir YKM, Marmara Forum YKM, Galleria YKM, Bayrampaşa İstanbul Forum YKM, ve Ümraniye YKM mağazaları; Ankara’da Kızılay YKM ve Kentpark YKM mağazaları; İzmir’de Konak YKM mağazası; Mersin’de Forum YKM mağazası ve Adana YKM mağazasında satışa sunuluyor.

Zoopa! koleksiyonlarını görmek ve sanal mağazadan alışveriş yapmak için www.zoopa.com.tr adresini ziyaret edebilir; Zoopa!’yı www.facebook.com/zoopafashion ve @zoopafashion adreslerinden sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT