Gliss Saç Bakım Maskeleri ile Saçlarınızdaki Olumsuz Etkileri Giderin!

Alışveriş Alışveriş Gliss Saç Bakım Maskeleri ile Saçlarınızdaki Olumsuz Etkileri Giderin!

Tarihler: 26 Ekim 2011 Çarşamba ~ 26 Kasım 2011 Cumartesi

Firma: Gliss

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2011 ~ Kas 26, 2011

Saç bakım uzmanı Schwarzkopf’un Gliss saç bakım maskeleri, deniz ve güneşten yıpranan saçlara çözüm getiriyor. Diğer Gliss serilerine göre 3 kat daha fazla keratin içeren “Gliss Ultimate Repair Saç Bakım Maskesi”, çok yıpranmış ve kuru saçlarda deniz ve güneş nedeniyle oluşan yıpranmaları gidermek üzere özel olarak geliştirildi.

Yaz boyunca deniz ve güneşten yıpranan saçlar, ekstra bakım ve onarıma ihtiyaç duyar. Saç bakım uzmanı Schwarzkopf’un sunduğu geniş Gliss saç bakım maskesi portföyü 5 ayrı seçenekle farklı saç tiplerine çözümler getiriyor. Önceden yıkanmış ve durulanmış ıslak saça uygulanan Gliss Saç Bakım Maskesi portföyüne, son olarak çok yıpranmış ve kuru saçlar için geliştirilen “Gliss Ultimate Repair Maske” de eklendi. Diğer Gliss serilerine göre içeriğinde 3 kat daha fazla sıvılaştırılmış keratin bulunan Gliss Ultimate Repair serisinden saç bakım maskesi, haftada 2-3 kez kullanıldığında saçları onarıyor, deniz ve güneşin olumsuz etkilerini gideriyor, saçı yeniden yapılandırarak yoğun bakım ve dayanıklılık sağlıyor.

Her Saçın İhtiyacına Özel Bir Ürün
Gliss’in 5 farklı saç bakım maskesi çeşidi her saçın ihtiyacını karşılamak üzere geliştirildi. . Gliss, Kuru ve yıpranmış saçlar için “Total Repair - Onarıcı”, kolay kırılan uzun saçlar için “Oil Nutritive”, boyalı ve röfleli saçlar için “Color Protect’’, asi ve zor şekillenen saçlar için ‘’ Satin Relax’’ ve ekstra bakıma ihtiyaç duyan çok yıpranmış ve kuru saçlar için de ‘’Ultimate Repair’’ saç maskesi kullanımı öneriyor.

Uygulamak Çok Kolay
Gliss Saç Bakım Maskeleri önceden yıkanmış saça eşit şekilde dağıtılıp, hafifçe masaj yaparak uygulanıyor. Sadece 1 dakika bekledikten sonra bol suyla durulanan saçlar, deniz ve güneşin yıpratıcı etkilerinden kurtulmaya başlıyor. Haftada 2-3 kez düzenli olarak uygulandığında da etkisi kısa sürede fark ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT