Glitz ile Aşkınız Sonsuza Dek Işıldasın...

Alışveriş Alışveriş Glitz ile Aşkınız Sonsuza Dek Işıldasın...

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Glitz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Aşkınızı o anlatsın…

Sevgililer Günü’nde ona ne kadar özel olduğunu nasıl anlatacağınızı mı düşünüyorsunuz? Glitz’in tek taş yüzük koleksiyonuyla sevdiğiniz kişiye onunla var olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.

Glitz’in aşkla yaratılan Pole Star- Kutup Yıldızı koleksiyonundaki tek taş yüzükler kalplerde bir ömür yanacak parlak aşk ateşini temsil ediyor. Gökyüzünün en parlak yıldızından esinlenerek oluşturulan koleksiyonda birbirinden tutkulu tek taş yüzük tasarımları yer alıyor. Her zevke hitap eden zarif, sıra dışı ya da iddalı modellerin bulunduğu yüzükler arasından aşkınızı simgeleyen Kutup Yıldızını seçerek sevginizi ölümsüzleştirebilirsiniz.

Hayatınızdaki en özel kişi için daha da fazlasını düşlüyorsanız; iki tek taş pırlantanın üst üste kullanıldığı sıra dışı tasarımı tercih ederek sevdiğiniz kişiye onun ışığınla aydınlandığınızı ifade edebilirsiniz.

Ona Glitz’in Kutup Yıldızı’nı hediye edin, aşkınız sonsuza dek ışıldasın.

Baymonte Kuyumculuk: Glitz markası ile nihai tüketiciye hizmet vermeye başlayan Baymonte Kuyumculuk, yıllık 60 milyon doların üzerinde ihracatı ile altın ve mücevher sektörünün önde gelen firmalarından. Baymonte, İstanbul Güneşli’de 4.200 m2’lik alana kurulu dünya standartlarındaki fabrikasında 10 bin adet model seri üretiyor. 10 yılı aşkın süredir yürüttüğü montür tarzı üretimin yanı sıra, Hint kökenli 22 ayar ürünlerin de Türkiye dağıtım ve satışını gerçekleştiren firma, toptancılık ve ihracatta başarılı bir grafik sergilerken tasarım odaklı ürünleriyle sektördeki trendleri de belirliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT