GNC Türkiye`den 40 Gün 40 Gece 40 Üründe %40`a Varan İndirim

Alışveriş Alışveriş GNC Türkiye`den 40 Gün 40 Gece 40 Üründe %40`a Varan İndirim

Tarihler: 16 Mart 2011 Çarşamba ~ 26 Nisan 2011 Salı

Firma: GNC

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2011 ~ Nis 26, 2011

18 Mart – 26 Nisan 2011 tarihleri arasında yüzbinlerce ziyaretçinin ağırlanacağı Shopping Fest’e katılan GNC Türkiye, festival kapsamında yapacağı yüzde 40`a varan indirimle, yerli ve yabancı tüm GNC kullanıcılarının yüzünü güldürecek.

Türkiye’deki ilk ve tek perakende beslenme destek ürünleri şirketi GNC Türkiye, 18 Mart – 26 Nisan 2011 tarihleri arasında yüzbinlerce ziyaretçinin ağırlanacağı İstanbul Shopping Fest’e hazır. ‘40 gün 40 gece 40 üründe yüzde 40’’ sloganıyla alışveriş festivalina katılan GNC Türkiye, yaptığı bu büyük indirimle yerli ve yabancı tüm GNC kullanıcılarının yüzünü güldürecek.

GNC Türkiye, alışveriş festivali süresince vitaminlerlerden, minerallere, antioksidanlardan, bitkisel destek ve özel beslenme ürünlerine, diyet ve sporcu destek ürünlerinden doğal kozmetiklere kadar; oldukça geniş ürün yelpazesinden belirlediği toplam 40 ürün için yüzde 40’a varan indirim uygulayacak.

40 gün 40 gece sürecek bu büyük indirimden faydalanmak isteyenlerin; İstanbul Anadolu Yakası’nda Capitol, Nautilus, Malzeme, Şaşkınbakkal, Caddebostan, Bahariye, Ümraniye, Optimum, İçerenköy, Cemil Topuzlu, Çiftehavuzlar, Palladium ve Maltepe’de, Avrupa Yakası’nda ise; Metrocity, Cevahir, Profilo, Atirus, Beylikdüzü, Nişantaşı, Bakırköy, Levent, Bebek, Capacity, Kanyon, İstinyepark, Historia, Forum İstanbul, City’s, Ataköy ve Safir Çarşı’da bulunan GNC mağazalarına uğramaları yeterli olacak.

Üstelik tüketiciler, gece 23:00’e kadar açık olacak mağazalarda gönüllerince alışveriş yapma imkanı da bulacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT