GNC’den Yeni Yıla Özel Alışveriş Kampanyası 4 Al 3 Öde

Alışveriş Alışveriş GNC’den Yeni Yıla Özel Alışveriş Kampanyası 4 Al 3 Öde

Tarihler: 27 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: GNC

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2010 ~ Ara 31, 2010

Türkiye’de ‘iyi yaşam’ konseptiyle 15 yıldan bu yana hizmet veren GNC Türkiye; yılbaşına özel düzenlenen yeni yıl kampanyasıyla 7’den 70’e herkesi GNC Türkiye mağazalarına davet ediyor.

Doğal vitamin, mineral, bitkisel ürünler ve Mega Tea çaylarıyla iyi yaşamayı sevenlere çok geniş bir ürün yelpazesiyle destek ürünler sunan GNC Türkiye, yeni yıla özel “4 al 3 öde” kampanyası ile yeni yıla merhaba diyor.

17 şehre yayılmış 59 mağazasıyla sağlığın korunmasına yardımcı, kişiye özel olarak hazırlanmış vitamin, mineral karışımlarını bitkisel ve sporcu destek ürünlerini uzman danışmanlar eşliğinde kullanıcılarıyla buluşturan GNC Türkiye’nin 31 Aralık’a dek sürecek kampanya süresince tüketiciler GNC Mağazalarından aldıkları dört ürünü 3 ürün fiyatı ile ödeyecekler.

www.gnc.com.tr adresinden online alışveriş yapma imkanının da olduğu GNC ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 444 0 GNC’yi (462) de arayabilir.

GNC Türkiye Hakkında:
Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürün üretim, pazarlama ve dağıtım firmalarından biri olan GNC Türkiye, ülkemizdeki faaliyetlerini 1994 yılından beri sürdürüyor. 1998 yılında Nişantaşı’nda açılan ilk mağazasının ardından Ankara Karum ve İstanbul Şaşkınbakkal mağazalarının ardından bugün toplam 59 satış noktası ve online satış mağazasıyla hizmet veriyor. Sağlığın korunmasına yardımcı, kişisel gereksinimler göz önüne alınarak hazırlanmış vitamin, mineral karışımlarını bitkisel ve sporcu destek ürünlerini konusunda uzman danışmanlar eşliğinde kullanıcılarıyla buluşturan GNC Türkiye’nin tüm ürünleri Amerikan Sağlık Örgütü FDA (Food & Drug Administration) tarafından kabul edilen RDA (Recommended Daily Allowance) standartları referans alınarak üretiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT