Godiva’dan Sevgililer Gününe Özel Bir Koleksiyon ‘‘Mont d’Amour’’ Aşk Tepesi

Alışveriş Alışveriş Godiva’dan Sevgililer Gününe Özel Bir Koleksiyon ‘‘Mont d’Amour’’ Aşk Tepesi

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Godiva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Şub 14, 2012

Müşterilerini mağazalarında her dönem yeni sürprizlerle karşılayan Godiva, bu yıl da sevgilileri unutmadı. Her duyuya hitap eden sevgililer günü koleksiyonuyla Godiva; sevgilisine çikolata hediye etmek isteyen aşıklar için özel çikolatalar tasarladı.

Godiva’nın sevgililer gününe özel tasarladığı ‘‘Mont d’Amour’’ koleksiyonu egzotik ülkelerin esintileriyle beş duyuyu da harekete geçiriyor ve tüketicilerini lezzetli bir yolculuğa davet ediyor. Dört farklı özel çikolata ile geliştirilmiş sevgililer günü koleksiyonundaki yeşil çay aromalı “Royal Matcha” serisi, tüketicilerini Japonya’nın uzak diyarlarına götürecek. Hafif kıvamlı fındık musu ve Sicilya’nın keskin limon musuyla harmanlanmış “Mont D’Amour Gianduja Citron” ise, Akdeniz güneşini teninizde hissettirecek. Güney Fransa’nın kuş üzümüyle bütünleşmiş kestane musundan oluşan “Mont D’Amour Cassis Marron” serisi, ahenk arayan çiftler için ideal.

Belçika’nın çileğiyle ünlü Wépion bölgesinden toplanan çileklerden yapılan mus serisi “Mont D’Amour Fraises de wepion” ise, koleksiyonun en özel tatlarından.

Tüm koleksiyon sevgililer günü için tasarlanan kalp şeklindeki saten kutular ve özel süslemeler eşliğinde servis ediliyor. Çikolata ile sevginin muhteşem birlikteliğine, “Godiva’nın Mont d’Amour – Aşk Tepesi” koleksiyonuyla tanık olmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT