Gökkuşağı Renkleri Vicco`nun 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuna Yansıdı

Alışveriş Alışveriş Gökkuşağı Renkleri Vicco`nun 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuna Yansıdı

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 06 Mayıs 2009 Çarşamba

Firma: Vicco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 6, 2009
GÖKKUŞAĞI RENKLERİ VICCO’NUN 2009 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONUNA YANSIDI

Vicco’nun 2009’ İlkbahar / Yaz koleksiyonu birbirinden canlı, renk ve tasarımlarıyla minik moda severler için hazırlandı…
Çocuğunuzun ayak gelişimine uyumlu ve onların zevklerinden anlayan tasarımlarıyla dikkat çeken Vicco, minik moda severlere rengarenk, neşeli ve eğlenceli bir bahar yaşatmaya hazırlanıyor.

Farklı tasarımlarla çocukların alışveriş keyfini eğlenceye dönüştüren Vicco, 2-12 yaş arası minikler için zengin bir koleksiyon sunuyor. Sağlıklı ayakkabı seçimi ve kullanımını teşvik eden marka, şık tasarımlar üretirken ayak sağlığından da ödün vermemenin mümkün olduğunu özellikle vurguluyor.

Moda değerlerini küçük yaşta benimseyen kız çocukları için pembe, sarı, lila ve fuşya tonlarının ağırlıkta olduğu koleksiyonda çiçekler, renkli kurdeleler, boncuklar ve payetler kullanılmış. Vicco erkek koleksiyonunda ise sevimli karakterlerle süslü modeller ön plana çıkıyor. Mavi, lacivert, kırmızı ve haki tonlarının kullanıldığı koleksiyon, küçük beylerin maceracı ruhlarını yansıtıyor.

Ayakkabı seçiminin çocukların ayak gelişiminde çok önemli olduğunu vurgulayan Vicco, AR-GE çalışmalarını çocuk gelişimi uzmanları ve ortopedi uzmanları ile işbirliği içinde yürütüyor. Çocuk ayakkabı modasını renkli tasarımları ve geniş ürün yelpazesiyle çocuğunuzun ayak gelişimine duyarlı bir şekilde, onların rahatı için sunuyor.

Çocuklar bazen yılda 2-3 çift ayakkabı değiştirmek zorunda kalırlar. Ayak gelişimi çok hızlı olur, bu nedenle de Vicco, bu süreci ekonomik yönden ebeveynler için kolaylaştırır. Artık her aile çocuklarının ihtiyacı olan doğru ayakkabıyı kolaylıkla giydirebilir. Dar ya da bol ayakkabı değil, her zaman ayağa uyumlu doğru ayakkabı için Avantajlı fiyat politikası ve ürün çeşitliliği ile hem aileleri hem de çocukları mutlu etmeyi hedefleyen Vicco koleksiyonunu, seçkin çocuk ve ayakkabı mağazalarında görebilirsiniz.

www.vicco.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT