Gold of Troy; Kalite, Lezzet ve Özel Tasarım Ambalaj

Alışveriş Alışveriş Gold of Troy; Kalite, Lezzet ve Özel Tasarım Ambalaj

Tarihler: 19 Şubat 2007 Pazartesi ~ 21 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: Gold of Troy – Zekeriyaköy

Adres: Vişne 2 Mahallesi, 4. Cadde, N1, Blok No. 16, Zekeriyaköy Zekeriyaköy İstanbul

Telefon: 0212-202 95 61-62

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2007 ~ Şub 21, 2007

Truva’nın Sağlık Hazinesi
Günümüzün yoğun ve stresli temposunda sağlıklı yaşam ve beslenme giderek daha önemli bir konu haline gelmeye başladı. Doğanın insanoğluna armağan ettiği en değerli hazinelerden biri olan zeytinyağı sağlığımızı birçok açıdan olumlu yönde etkiliyor. Edremit körfez bölgesinin mucizevi zeytinlerinden soğuk sıkma yöntemi ile özenle hazırlanan “Gold of Troy” zeytinyağları, Zekeriyaköy’deki ilk satış noktası ile Türk tüketicileriyle buluşmaya hazır.

Gold of Troy; Kalite, Lezzet ve Özel Tasarım Ambalaj
Edremit Körfez bölgesine ait zeytinlerden son derece modern üretim tesislerinde özenle hazırlanan Gold of Troy zeytinyağlarının bugüne kadar sadece yurt dışına satışı yapılıyordu. Ocak 2007’de Zekeriyaköy’de açılan ilk satış noktası ile farklı boyutlarda ve özel tasarım cam şişelerde satışa sunuldu. Ahşap hediyelik kutular yanında, 5 litrelik teneke kutularda da satışa sunulan Gold of Troy zeytinyağları marketlerde satılmıyor, ancak sipariş verildiğinde kargo ile evinize kadar ulaştırılabiliyor.

Zekeriyaköy’de bir Lezzet Durağı
Gold of Troy’un Zekeriyaköy’deki satış noktası, ahşap ağırlıklı şık ve sıcak atmosferi ile hemen dikkati çekiyor. Adeta dekorasyonla şıklık yarışına giren birbirinden güzel zeytinyağı şişeleri ve ahşap hediyelik kutulardan gözünüzü aldığınızda zeytinyağları mutlaka tatmanızı öneririz. Gold of Troy-Zekeriyaköy’de zeytinyağı dışında, ayçiçek yağı, Antep yöresine ait ev tipi güneşte kurutulmuş acı biber ve domates salçası, Antep turşusu, dut ve üzüm pekmezi, nar ekşisi, kurutulmuş kabak-patlıcan-sivri biber, Melengiç kahvesi ve daha pek çok özel ürünü bulmak mümkün. Şimdiden Zekeriyaköy’ün lezzet durağı haline gelmeye aday Gold Of Troy’u çok yakında İstanbul’un farklı noktalarında, daha fazla kişiye ulaşabilir durumda görmeyi bekliyoruz.

Gold of Troy – Zekeriyaköy
Vişne 2 Mahallesi, 4. Cadde, N1, Blok No. 16, Zekeriyaköy
www.goldoftroy.com
Sipariş Hattı: 0212-202 95 61-62

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT