Golden Rose Magnetic Oje ile Tırnaklarda Star IşığıI

Alışveriş Alışveriş Golden Rose Magnetic Oje ile Tırnaklarda Star IşığıI

Tarihler: 20 Şubat 2012 Pazartesi ~ 20 Nisan 2012 Cuma

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2012 ~ Nis 20, 2012

Golden Rose hız kesmeden yeniliklerine devam ediyor!

Tırnaklara yıldız efekti veren Golden Rose Magnetic Oje’nin Star Effect Serisi ile düz renk demode, efektler şahane…

Golden Rose tarafından Türkiye’de ilk kez üretilen Magnetic Oje, şimdi de “star efekti”yle tırnaklarda “nail art” akımını farklı boyutlara taşıyor.

Tırnaklara göz alıcı star efekti veren ve olağanüstü bir görünüm sağlayan, şişesine bakıldığında sedefli oje görüntüsünde olan Golden Rose Magnetic Oje, şimdi de Star Effect Serisi’nin özel “yıldız” tasarımı ile tırnaklarda sanatsal akım yaratıyor.

Golden Rose Magnetic Oje Star Effect’i uygulamak da çok kolay. Ojeyi tek kat uyguladıktan sonra, kurumasını beklemeden, kutunun içinden çıkacak magneti, etiketi düz olacak şekilde tırnağınıza değdirmeden yaklaşık 4–5 saniye tutmanız yeterli. Magnetik çekim tırnağınızda, muhteşem bir yıldızın belirmesini sağlayacak. Magnet ne kadar yakın tutulursa, desen de tırnakta o kadar keskin hatlara kavuşuyor. Magnete oje bulaşsa bile özel formül bozulmuyor, bulaşan ojeyi oje çıkarıcı ile temizleyerek kullanmaya devam edilebiliyor. Vizon, mavi, yeşil, gül kurusu, gri gibi sezon modası 12 renkten oluşan Golden Rose Magnetic Oje Star Effect Serisi, iddialı tırnaklarla güzelliğinizi tamamlıyor. Sedefli özelliğinin yanı sıra yıldız şekliyle de yeni bir akım yaratan Golden Rose Magnetic Oje Star Effect Serisi ile tırnaklarda son yılların tablo modası ön plana çıkacak.

Türkiye’deki tüm parfümeriler, Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Magnetic Oje’nin fiyatı ise 6,90 TL.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT