Gölgeyi Garantileyin

Alışveriş Alışveriş Gölgeyi Garantileyin

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: İCA Home&Garden

Telefon: 0 (216) 471 31 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
FIM otağ ve tenteleriyle zor mekanlara pratik ve mükemmel çözümler
Gölgeyi garantileyin
İCA Home&Garden tarafından İtalya’dan ithal edilen FIM otağ ve tenteleri, mekanlara eşsiz bir şıklık ve seçkin bir görünüm kazandırıyor. Solmayan ve leke tutmayan kumaştan üretilen FIM ürünleri, en geniş alanlarda dahi rahatlıkla kullanılabiliyor.

Ülkemiz bahçe mobilyaları sektörünün lider firması İCA Home&Garden tarafından İtalya’dan ithal edilen FIM otağ ve tenteleri, büyük mekanların güneşten korunma ihtiyacını en pratik şekilde çözüme kavuşturuyor. FIM’in ahşap ve alüminyum gövdeli tenteleri 360 derece dönebilme ve dikey hareket edebilme özelliğiyle kullanım kolaylığı sunuyor. Solmaz, su ve leke tutmaz özellikli akrilik kumaştan üretilen FIM marka ürünler, model ve ölçü seçenekleriyle büyük mekanların dahi mükemmel bir şekilde dekore edilebilmesini sağlıyor.

FIM otağ ve tenteleri üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. FIM California Elite tente ile 15 metrekareye varan büyük alanlar dahi güneşten korunabiliyor. Dayanıklı özel mekanizmaya sahip California Elit, ahşap görünümüyle kullanıldığı mekana dekoratif ve şık bir hava katıyor. FIM Oasis Otağ ise alüminyum yapısı ve solmayan kumaşı sayesinde hava koşullarına dayanıklılığının yanı sıra şıklığı ile de ön plana çıkıyor. 12 metrekarelik bir alana kolaylıkla kurulabilen Oasis Otağ’ın 4 cephesi birden rüzgardan korunmak için özel perdelerle kapanabiliyor.

Kolay sökülüp takılabilme özelliği, pratik kullanım imkanı, şık ve gözalıcı tasarımıyla FIM, bu yaz seçkin mekanların vazgeçilmez tercihi olacak. FIM California Elite 3.400 € , FIM Oasis Otağ ise 5.900 € fiyatla tüm İCA Home&Garden mağazalarında satışa sunuluyor. Ürünler hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için www.ica.com.tr web adresini ziyaret edebilir, 0 (216) 471 31 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT