Gömlek Değiştiriyoruz!

Alışveriş Alışveriş Gömlek Değiştiriyoruz!

Tarihler: 01 Ağustos 2005 Pazartesi ~ 14 Ağustos 2005 Pazar

Firma: Abbate Satış Noktaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2005 ~ Ağu 14, 2005
Gömlek değiştiriyoruz!

Giyilebilir durumdaki herhangi bir gömleğinizi Abbate mağazalarına getirin, yeni Abbate gömleğinizi yüzde 50 indirimle alın, hem hayır kurumlarına hem de ihtiyaç sahiplerine destek verin.

Abbate yaz sezonunda da “Gömlek Değiştirme Kampanyası”nı başlattı. 01 Temmuz – 15 Ağustos 2005 tarihleri arasında uygulanacak bu kampanya ile giyilebilir durumdaki herhangi bir gömleğini Abbate mağazalarına getirenler, yeni Abbate gömleklerini yüzde 25 yerine yüzde 50’ indirimle alabiliyor ve indirimlerini ikiye katlıyorlar.

Abbate kampanya süresince topladığı giyilebilir durumdaki gömlekleri ise hayır kurumlarına bağışlayacak. Abbate’nin “Gömlek Değiştirme Kampanyası”na katılanlar hem indirimlerini ikiye katlayacak, hem de kampanya aracılığı ile hayır kurumlarına ve ihtiyaç sahiplerine destek verecekler.

Abbate bu kampanya ile hayata değer katmaya devam ediyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT