Gourmelit Pera`da Şarap ve Peynirli Çarşamba Sohbetleri

Alışveriş Alışveriş Gourmelit Pera`da Şarap ve Peynirli Çarşamba Sohbetleri

Tarihler: 17 Aralık 2003 Çarşamba ~ 17 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Gourmelit Pera

Adres: Faik Paşa Sok. No: 37 Çukurcuma / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 38 01/02

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2003 ~ Ara 17, 2003
Gourmelit PERA Şarap ve peynir eşliğinde Çarşamba sohbetleri:
Çok kısa sürede; kaliteli şarap tüketimini amaçlayan kesimi müşteri portföyüne katmayı başaran; Gourmelit PERA; damak zevkine olan bu katkısından sonra; entelektüel birikim sağlamak amacıyla “ Şarap ve peynir “ eşliğinde Çarşamba sohbetlerine başlıyor !
Her ayın 3. Çarşamba akşamı; saat 19:00’da başlayacak bu sohbetler sırasında; şarap üreticileri veya akademisyenler, “ Türkiye’de şarap “ ana başlığı altında görüş, tecrübe ve önerilerini iletecekler...
Gourmelit PERA ‘nın ilk misafiri; üçüncü kuşak olarak ve de şarap üretimi konusunda yüksek öğrenim almış olan MELEN Şaraplarının sahibi Sayın Cem Çetintaş olacak.
Toplantılar sırasında katılımcılara şarap ve peynir sunulacak olup; üyelerin öncelikli rezervasyon yaptırma imkanı olacaktır. Salonun sınırlı kapasiteye sahip olmasından dolayı katılımcı olarak yer almak isteyenlerin mutlaka rezervasyon yapması gerekmektedir.
Üzüme ve şarap üretimi noktasında bilinçli çalışmalara ve hoş ürünlere imza atan Cem Çetintaş’ın sohbeti gerçekten dinlenmeye değer...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT