Göz alıcı gözler için… Rimmel’in süper maskarası

Alışveriş Alışveriş Göz alıcı gözler için… Rimmel’in süper maskarası

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 14 Mayıs 2009 Perşembe

Firma: Rimmel Sexy Curves

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 14, 2009
Göz alıcı gözler için… Rimmel’in süper maskarası. Sadece Watsons’ta
Kirpikleriniz konuşsun... Rimmel Sexy Curves maskara… Sadece Watsons’ta

İngiltere’nin en çok satan kozmetik markası Rimmel, Türkiye’de sadece Watsons mağazalarında güzelliğine ve bakımına düşkün kadınlarla buluşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan Rimmel’in "Sexy Curves" isimli yeni maskarası da göz makyajı için en beğenilen ürünlerden biri… 3’lü dolgun fırça ile kirpikleri 3 kat daha fazla kıvırarak %70’e varan ekstra hacim sağlayan bu özel maskaraya sahip olmak için Watsons’a uğrayın. Sadece 16,99 TL’ye sahip olun.

"Sexy Curves", kirpik kıvrımını kontrol eden teknoloji ile kışkırtıcı bir fırçaya sahip. Zengin kremsi dokusu doğal kirpik görünümünü 7 defa daha fazla genişletiyor. Kirpikleri dolgunlaştırıp ve kıvıran maskara, 12 saat boyunca kalıcı kirpik kaldırma özelliğine sahip. Siyah ve kahverengi seçenekleri bulunuyor.

Watsons Mağazaları: Capitol, Erenköy, Bahariye, Teşvikiye, İstanbul Cevahir, Kurtuluş, Akatlar MKM, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Akvaryum, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Bursa Zafer Plaza, Kayseri Park, Bursa Korupark, Forum Mersin, İzmir Forum Bornova, Ankara Panora, Denizli Forum Çamlık, Forum Trabzon, Eskişehir Neo, İstanbul Optimum Outlet

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT