Göz Alıcı Lacoste

Alışveriş Alışveriş Göz Alıcı Lacoste

Tarihler: 31 Temmuz 2009 Cuma ~ 31 Ağustos 2009 Pazartesi

Firma: Lacoste

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2009 ~ Ağu 31, 2009
Göz Alıcı
Lacoste 2009 güneş gözlükleri koleksiyonunda yer alan 12634 modeli göz alıyor. Dünya modasını gözlüklerine yansıtan Lacoste, 12634 modeli ile renkli bir koleksiyon sunuyor.

Fransız tutkusunu güneş gözlüğü koleksiyonuna yansıtarak sıra dışı ve feminen modeller sunan Lacoste Eyewear, kadınların güneş gözlüğü tercihleri için ideal seçim olmaya devam ediyor.
Lacoste 12634 modeli 2009’un en iyi satan modelleri arasında yerini aldı. Asetat oval ön gövdesi ve metal ince kol yapısı ile minimal bir görüntüde olan bu model, degrede cam yapısı ile de modern bir görüntü sağlamaktadır. Özellikle bej ve kırçıllı kahve tonları ile farklılık yaratıp Siyah ve Bordo renkleri ile daha klasik müşterilere hitap etmektedir.
Modayı ön plana çıkararak kullanıcılarının isteklerine cevap veren Lacoste gözlükleri, yüzleri yeniden forma sokarak hayatın her anı için modern bir görünüm yaratıyor.
Lacoste LA 12634 modelinin perakende satış fiyatı 467 TL’dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT