Gözünüz Kontakt Lenslerle Hiç Bu Kadar Rahat Etmemişti

Alışveriş Alışveriş Gözünüz Kontakt Lenslerle Hiç Bu Kadar Rahat Etmemişti

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 07 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Bausch + Lomb

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Mar 7, 2011

Gözün biyolojik yapısından, doğal işleyişinden esinlenerek geliştirilen çok amaçlı kontakt lens solüsyonu Biotrue, lens kullanıcılarına bir solüsyondan çok daha fazlasını sunuyor. Bausch + Lomb tarafından sunulan Biotrue, eşsiz bir dezenfeksiyon sağlarken, gözün gün boyu temiz ve nemli kalmasına da yardımcı oluyor.

Gözün doğal yollarla kendini nasıl temizlediği, nemlendirdiği ve sağlığını nasıl koruduğu konusundaki incelemelerle, bio-esinlenme prensipleri ile yaratılan Biotrue, “Yeni Jenerasyon” lens solüsyonu özellikleri taşıyor.

Sağlıklı gözyaşı ile aynı PH’ı taşıyan, gözyaşı proteinlerini gözdeki doğal halleri ile aktif tutan Biotrue, hem kontakt lensin göze daha kolay takılmasına imkan veriyor, hem de mikrop ve bakterilerle savaşarak göz sağlığını koruyor.

Gözde doğal olarak bulunan bir nemlendirici olan hiyalüronan da içeren Biotrue‘daki hiyalüronan’ın lens üzerindeki etkisi 20 saate kadar sürüyor. Böylece nemini hep koruyan lensler göze gün boyu hiçbir rahatsızlık vermiyor; temizlik ve konfor yaşatıyor.

Kullanıcının şişe içinde ne kadar ürün kaldığını görebilmesi için şeffaf olarak tasarlanan ve şu anda 300 ml olarak piyasada bulunan Biotrue’nun tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 26,50 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT