Grupanya Fırsatlarıyla Yeni Yılda da Hayatın Keyfine Varın

Alışveriş Alışveriş Grupanya Fırsatlarıyla Yeni Yılda da Hayatın Keyfine Varın

Tarihler: 15 Aralık 2010 Çarşamba ~ 15 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Grupanya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2010 ~ Oca 15, 2011

Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek, yeni insanlarla tanışmak, şehirdeki eğlenceli mekanları keşfetmek istiyor fakat tüm bunları planlamak için vakit bulamıyorsanız Grupanya’nın sizin için hazırladığı fırsatlardan yararlanabilirsiniz. 2010’u eğlenceli bir etkinlikle geride bırakmak, arkadaşlarınızla canlı müzik eşliğinde lezzetli bir yemek yemek istiyorsanız her gün Grupanya fırsatlarını takip etmenizi öneririz. Grupanya’nın sunduğu sürprizlerde sınır yok. Her sabah gelecek olan e-postalar, sizi belki de hiç düşünmediğiniz, eğlenceli bir etkinlikle tanıştırabiliyor. Sosyalleşmek, eğlenmek ve yeni yerler keşfetmek artık çok avantajlı ve çok kolay! Yeni yılın keyfini Grupanya ile çıkarın...

Şehrin keyfini arkadaşlarınızla birlikte yaşamak, yeni yerler keşfetmek ve sosyalleşmek istiyorsanız, Grupanya’nın her gün sunduğu cazip fırsatları tercih edebilirsiniz. Grupanya sizin için düşünüyor ve her sabah, reddedemeyeceğiniz yeni bir deneyim fırsatını karşınıza getiriyor. Şehri keşfetmek kolay değil… Ama eğer Grupanya gibi bir yol göstericiniz varsa ve size özel fırsatlar sunuluyorsa, şehrin sunduğu olanakları keşfetmenin tadına doyum olmuyor.

Hayat Paylaşınca Güzeldir…
Grupanya’nın bir diğer özelliği ise üyelerin sunulan fırsatlardan arkadaşları ya da yakınlarıyla birlikte yararlanabilme imkanına sahip olması. Grupanya’nın benimsediği “Fırsatları birlikte yakala” sloganı da tam bu noktayı vurgulayan bir nitelik taşıyor. Üyeler, ilgilerini çeken bir fırsat olduğunda hemen yakınlarıyla paylaşabiliyorlar. Böylece onlar da Grupanya üyesi olarak aynı fırsatı satın alıyor, eğlencenin ve şehrin keyfini hep birlikte çıkarabiliyorlar.

Grupanya’da ilgilendiği bir fırsatı gören üye, eğer fırsat henüz aktif olmamışsa, sosyal iletişim ağları üzerinden (Facebook, Twitter, e-posta, vb.) arkadaşlarını davet ederek, yeterli sayıya ulaşılmasını sağlayabiliyor. Üstelik davet ettiğiniz arkadaşınız Grupanya’dan ilk kez fırsat satın aldığında, siz de 6 TL değerinde ödül kazanıyorsunuz. Grupanya’nın sunduğu fırsatlar sayesinde şehri her gün yeniden keşfetmek hiç olmadığı kadar eğlenceli ve ekonomik bir hale geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT