Grupanya’nın Teklifleriyle Çocuğunuza Eğlenceli Bir Deneyim Armağan Edin

Alışveriş Alışveriş Grupanya’nın Teklifleriyle Çocuğunuza Eğlenceli Bir Deneyim Armağan Edin

Tarihler: 22 Nisan 2011 Cuma ~ 22 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Grupanya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2011 ~ May 22, 2011

Grupanya’da hem kendiniz ve hem de çocuğunuz için birbirinden cazip teklifler bulabilirsiniz. Yüzme kursu, atölye çalışması, tiyatro, müzik festivali ya da bir hayvanat bahçesi gezintisi… Grupanya size ve ailenize her sabah çok renkli deneyimler sunuyor. Hep birlikte eğlenmek, keyifli vakit geçirmek ve şehrin tadını çıkarmak istiyorsanız Grupanya’nın tekliflerini kaçırmayın!

Üye sayısı 1 milyona yaklaşan Grupanya’da, çocuğunuz için de çok özel teklifler bulabilirsiniz. Böylelikle ailece hep birlikte eğlenceli deneyimlerin tadını çıkarabilir, çocuğunuza özel bir hediye vermenin keyfini yaşayabilirsiniz. Grupanya’da bugüne kadar çocuğunuz için tercih edebileceğiniz birçok eğlenceli ve eğitici aktivite satışa sunuldu. Yüzme kursu, müzik festivali, atölye çalışması, hayvanat bahçesi gezintisi ya da tiyatro… Grupanya’nın bu cazip tekliflerini kaçırmayın, hep birlikte unutulmaz bir anıya sahip olmanın keyfini yaşayın.

Grupanya’nın sunduğu sürprizlerde sınır yok. Her sabah gelecek olan e-postalar, üyeleri belki de hiç düşünmedikleri, akıllarına bile gelmeyen inanılmaz eğlenceli bir etkinlikle tanıştırabiliyor. Yaşadığınız şehri her gün yeniden keşfetmek, eğlenceli ve ekonomik bir şekilde şehri keyifle yaşamak için Grupanya’yı her gün takip etmeyi unutmayın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT