Gümüşün Mucizesi LCN Ürünlerinde

Alışveriş Alışveriş Gümüşün Mucizesi LCN Ürünlerinde

Tarihler: 08 Eylül 2008 Pazartesi ~ 12 Eylül 2008 Cuma

Firma: LCN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2008 ~ Eyl 12, 2008

GÜMÜŞÜN MUCİZESİ LCN ÜRÜNLERİNDE
KENDİNİZİ GÜMÜŞLE ŞIMARTIN

LCN`nin yeni Gümüş Bakım serisi… Ayak kremi ve Cilt balsamı...
Sağlıklı kozmetik ürünleriyle yıllardır vazgeçilmez, ünlü Alman markası LCN, şimdi ayak bakımında çığır açan Gümüş Bakım serisini sunuyor.

İçeriğindeki gümüş tozu ile modern kozmetikte gümüş mucizesini ayak bakımına taşıyan bu kremler sayesinde, gümüş tozuna tutunamayan bakteriler, ayakta barınamıyor ve yok oluyorlar. Bu mucize bakım kremi ile ayaklarınız her zamankinden daha bakımlı ve sağlıklı.
LCN Gümüş Ayak Kremi; cildi nemlendiriyor, ayakların yorgunluğun alıp, yaşlanma etkilerini geciktiriyor ve cildin elastikiyetini koruyor. Gümüş tozlu bileşim, ayağın üzerinde bir koruma katmanı oluşturarak cildin doğal korumasını güçlendiriyor.. Ayakta oluşan yaraların hızla iyileşmesine yardımcı olurken, mantarlı ayakların kaşıntılarını engelliyor.

LCN Gümüş Cilt Balsamı ise bir ayak balsamından çok öteye gidiyor, badem ve jojoba yağı ile ciltteki kuruluğu alıp ve çatlak derileri yoğun bir şekilde nemlendiriyor ve cildin nem dengesini koruyor. Yoğun kıvamlı balsam tüm vücuttaki – yanak ve göz çevresi hariç - yaralara ve kuru bölgelere uygulanabiliyor.

Doğal tırnak bakımından, tırnak makyajına, el bakım serisinden, ayak bakımına, protez tırnaktan, spa`ya kadar el, ayak ve tırnak bakımında öncü Alman markası LCN, sadece profesyonel kuaför ve bakım merkezlerinden satışa sunuluyor.

Wilde Group faaliyetlerine 1914 senesinde diş dolguları için jel üretmekle başladı. 1980`li yıllarda Wilde-Cosmetics adı altında, tırnak için kozmetik jel üreten ilk Avrupa şirketi oldu. Tırnak jeli ve diş jeli gibi reçine içerdiğinden Wilde-Cosmetics`in geçmişteki tecrübeleri dünya çapındaki başarısının en büyük temeli oldu. Wilde-Group bünyesinde LCN, Monteil, Yoida ve PMC Wilde markalarını barındırmaktadır. LCN ürünlerinin ithalat ve pazarlamasını KOZMAR A.Ş gerçekleştirmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT