Güneşin Renkleri Kom Çamaşırlarında

Alışveriş Alışveriş Güneşin Renkleri Kom Çamaşırlarında

Tarihler: 21 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 22 Ağustos 2006 Salı

Firma: Kom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2006 ~ Ağu 22, 2006
GÜNEŞİN RENKLERİ KOM ÇAMAŞIRLARINDA
Kom, mayoları kadar iç giyimde de modern ve iddialı ürünleri ile lider marka olmaya devam ediyor.

Kom İç Giyim, 2006-2007 koleksiyonunda çamaşır takımlarını günümüz modasına uygun olarak dış giyimin tamamlayıcısı olarak tasarladı. Kom neredeyse sadece dış giyim olarak giyilebilecek şekilde hazırladığı sütyenleri ile iç giyimdeki tabuları yıkıyor.

Koleksiyonda yer alan en dikkat çekici ürünlerden biri de güneşin renklerinden olan sarı ve turuncunun kombinasyonuyla hazırlanan çamaşırlar. Yaz aylarında oldukça sık kullanılan sarı ve turuncu renklerinin çamaşırda kullanılması ile de iç açıcı bir görüntü sergileniyor.

Turuncu rengin albenisinin tamamiyle ortaya çıktığı çamaşırlar, son günlerde moda olan puantiye desenli kumaştan üretildi. Böylece Kom, klasikleşmiş puantiye desene çamaşırlarıyla renkli ve genç bir yorum getirdi.

Çamaşırın olmazsa olmazlarından biri de danteller. Külot ve sütyenin kenarlarına bant olarak işlenen sarı dantel dilimleri, ilk olarak göze çarpan detaylardan.

Takımlarda canlı renkler ve neşeli desenlerin yanı sıra; sütyenin derin kesimi ve külodun ince kenarlı oluşu seksiliği elden bırakmıyor.

Kom Mağazaları: Valikonağı Caddesi- Nişantaşı, Bomonti- Şişli, Çobançeşme Mahallesi- Yenibosna, tüm YKM ve Boyner Mağazalarında

Fiyat Aralığı: Sütyeler: 22.50 YTL - 49 YTL arasında, Külotlar: 6.90 YTL - 35 YTL arasında

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT