Günlük Hayatın Ritmi Byotell`de Değişiyor

Alışveriş Alışveriş Günlük Hayatın Ritmi Byotell`de Değişiyor

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 05 Nisan 2008 Cumartesi

Firma: Byotell

Adres: Byotell, Saniye Ermutlu Sokak No:3 Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 216 571 61 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 5, 2008
GÜNLÜK HAYATIN RİTMİ BYOTELL’DE DEĞİŞİYOR
BYOTELL’İN Anadolu Yakası’na yeni müjdesi BYOFIT Sports & Life Center dünyanın en son teknolojisiyle üretilmiş ve tasarlanmış aletleri, konusunun uzmanları tarafından geliştirilmiş egzersiz programlarıyla sağlığına, görünüşüne ve hayatına önem verenlere kapılarını açtı.

ByOfit; fitness, medikal fitness / fizik tedavi rehabilitasyon ve güzellik ünitelerini bir arada bünyesinde bulunduran Türkiye’nin ilk konsept spor ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyor.

2000 m² kapalı alan üzerine kurulu olan ByOfit, fitness’ın yanı sıra müşterilerine, kondisyon havuzları, Türk hamamı, sauna, buhar odası, sporcu rehabilitasyonu, pilates, kinesis, meditasyonlar, çocuk performans analizi ve performans geliştirme programları gibi hizmetleri de sunuyor.

Bunun yanı sıra, merkezin güzellik ve sağlık bölümünde müşterilerine, zayıflama programları, vücut şekillendirme, ozonterapi, detox, çamur tedavileri, mekanik ve manuel masajlar ve cilt gençleştirme tedavileri ile istedikleri görünüme kavuşma imkânı da sunmakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT