Günün Her Saatinde Sağlıklı Beslenmenin En Pratik Yolu

Alışveriş Alışveriş Günün Her Saatinde Sağlıklı Beslenmenin En Pratik Yolu

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: Doğa Bitkisel Ürünler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
Günün her saatinde sağlıklı beslenmenin en pratik yolu: Yeşil Çaylı ve Keten Tohumlu Doğa Müsli Bar
Türkiye’nin doğal gıda üreticisi Doğa Bitkisel Ürünler, her an her yerde zevkle tüketilen Müsli Bar çeşitlerine yenilerini ekledi. Sağlıklı ve pratik lezzetler arayanlara yönelik hazırlanan Doğa Müsli Bar, Keten Tohumlu ve Yeşil Çaylı çeşitleriyle beğeni topluyor.

Doğallığı, zengin içeriği, tok tutucu ve enerji verici özelliği ile gün boyu tercih edilen Doğa Müsli Bar, tekli paketlerin yanı sıra 6’lı paketlerle de satışa sunuluyor.
Doğal, sağlıklı ve fonksiyonel gıdanın öncü markası Doğa Bitkisel Ürünler, özellikle ara öğünler için pratik lezzetler sunan Müsli Bar çeşitlerini geliştirdi. Doğa, artık fındıklı çeşidin yanı sıra Keten Tohumlu ve Yeşil Çaylı Müsli Bar’ı da, günün her saatinde sağlıklı beslenmek isteyen tüketicilerle buluşturuyor.

Tamamen doğal, hiçbir kimyasal katkı maddesi ve aroma içermeyen, lezzetli, doğal bir atıştırmalık ürün olan Doğa Müsli Bar, yüksek oranda sindirilebilir protein ve lif içeriyor.
Doğa Müsli Bar, mucizevi yeşil çay ve önemli bir Omega 3 kaynağı olan keten tohumu gibi doğal fonksiyonel öğelerle zenginleştirildi. Bir adet Yeşil Çaylı Doğa Müsli Bar, bir fincan yeşil çayın faydalarını sunarken, üç adet Keten Tohumlu Müsli Bar ise bir kişinin günlük Omega 3 ihtiyacını karşılamada yeterli oluyor.

Pratikliği nedeniyle iş yerinde, okulda, evde, sporda kısacası her yerde tercih edilen Doğa Müsli Bar, açlık hissedilen her an büyük bir keyifle tüketiliyor. Kahvaltı etmeye ya da gün içinde toplantılardan yemek yemeye vakit bulamayanlar için lezzetli çeşitler sunuyor. Spor yapanlar ve enerjiye ihtiyaç duyanlar da Doğa Müsli Bar’ın fındıklı, keten tohumlu ya da yeşil çaylı çeşitleri arasından seçim yapabiliyor. Doğa Müsli Bar, tok tutan özelliği ile sık acıkanlar ama abur cubur yemek istemeyenler ya da araba kullanırken, ders çalışırken acıkanlar için de benzersiz bir ürün.

Müsli bar çeşitleri, Avrupa ülkelerinde yaygın olarak tüketilen popüler ürünlerden biri. Doğa Bitkisel Ürünler 1997’den bu yana Türkiye’de ürettiği, içeriği ve pratikliği ile benzerlerinden farkını ortaya koyan Doğa Müsli Bar’ı tüketicilerine sunuyor. Fındıklı çeşidiyle, tekli ambalajlarda tüketiciyle buluşan Doğa Müsli Bar; şimdi de 6’lı ve tekli olarak satışa sunulan Yeşil Çaylı ve Keten Tohumlu çeşitleriyle raflardaki yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT