Gününüz bir olsa da güzelliğiniz daim olsun…”

Alışveriş Alışveriş Gününüz bir olsa da güzelliğiniz daim olsun…”

Tarihler: 30 Mart 2009 Pazartesi ~ 31 Mart 2009 Salı

Firma: ARMED Estetik & Güzellik Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2009 ~ Mar 31, 2009
KADINLARA ÖZEL İNDİRİM
ARMED ESTETİK & GÜZELLİK MERKEZİ, 08 MART “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” İLE İLGİLİ BİR KAMPANYA BAŞLATTI. YAPTIRACAĞINIZ TÜM İŞLEMLERDE % 20 İNDİRİM ORANI UYGULUYOR. ÜSTELİK KAMPANYADAN MART AYININ SONUNA KADAR YARARLANABİLİRSİNİZ.

ARMED Estetik & Güzellik Merkezi; “Gününüz bir olsa da güzelliğiniz daim olsun…” sloganıyla dünya üzerinde kabul görmüş 08 Mart “Dünya Kadınlar Günü” için sürprizlerle dolu bir kampanya başlattı.
Vücut, cilt bakımı, lazer epilasyon, anti aging, kalıcı makyaj, protez tırnak, zayıflama ve selülitlerden kurtulma konusunda verdiği tüm hizmetler üzerinden % 20 indirim uyguluyor. Üstelik birden fazla alacağınız hizmetler içinde ücretsiz bakımlar hediye ediyor.
Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Dilek Karakurt; yönetiminde uzman kadrosu ile hizmet veren ARMED Estetik & Güzellik Merkezi; "08 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası"ndan bir gün değil bir ay boyunca yararlanmanız için Mart 2009 ayının sonuna kadar kampanyayı sürdürüyor.
Mart 2009 ayı boyunca kendinizi şımartın ve ARMED Estetik & Güzellik Merkezi’nden randevunuzu alın.
www.armedguzellik.com
Tel: 0 212 240 77 28 / 0 212 240 77 36


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT