Gürallar Artcraft`dan Bayram Tadında Modeller!

Alışveriş Alışveriş Gürallar Artcraft`dan Bayram Tadında Modeller!

Tarihler: 03 Kasım 2011 Perşembe ~ 09 Kasım 2011 Çarşamba

Firma: Gürallar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2011 ~ Kas 9, 2011

Çay sohbetlerinin vazgeçilmezi Gürallar Art Craft, bayramı üç yeni modelle karşılıyor.

Klasik tasarımları günümüz motifleriyle yeniden yorumlayan Gürallar ArtCraft, bayramda da şık ve farklı modelleri ile çay sofralarını süslemeye devam ediyor. Gürallar ArtCraft’ın tiryakilere özel Yudum Çay Bardağı, farklı ve eğlenceli Boğaziçi Çay Seti ve geleneksel Çintemani Bardakları çay keyfini zirveye çıkarıyor…

Yudum Çay Bardakları ile Sımsıcak Çay Keyfi
Gürallar ArtCraft’ın üç yeni serisi içinde yer alan, Yudum Bardaklar, zarif tasarımları ve oval kulpları ile çaylarını sıcak sevenler için şık bir seçenek sunuyor. Böylece çay keyfi de muhabbet keyfi de çok daha uzun sürüyor.

Boğaziçi Bardakları’yla İstanbul’u Yudumlayın
Çay içmeyi sanat haline getirenler için şık ve özel görüntüsüyle göz dolduran Boğaziçi bardaklarını tiryakilerin beğenisine sunan Gürallar ArtCraft, üzerinde Kızkulesi ve İstanbul boğazı şekillerinin yer aldığı bardaklarla sohbetlere İstanbul’u taşıyor.

Geleneksel Motiflerden Vazgeçemeyenler İçin Çintemani Çay Bardağı
Gürallar ArtCraft, klasik Türk kültürünü benimseyen tiryakiler için Çintemani çay bardaklarını tasarladı. ArtCraft, çini motiflerle kombine edilmiş ince belli, zarif Çintemani çay bardakları ile geleneksel Çini İşleme sanatımıza cam bardaklarda yeni bir soluk katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT