Gürallar ArtCraft Sonbaharın Serin Günlerinde İçinizi Isıtıyor!

Alışveriş Alışveriş Gürallar ArtCraft Sonbaharın Serin Günlerinde İçinizi Isıtıyor!

Tarihler: 24 Eylül 2011 Cumartesi ~ 24 Ekim 2011 Pazartesi

Firma: Gürallar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2011 ~ Eki 24, 2011

Göz alıcı tasarımlarıyla sofralarınızın vazgeçilmezi haline gelen Gürallar ArtCraft, sonbaharın serin günlerinde birbirinden zarif bardaklarıyla içinizi ısıtıyor. Modern çizgileriyle Zen+ ve Hera+ bardaklarının yanı sıra kullanışlı Nisa ve Yudum bardakları çay saatlerinizi keyiflendiriyor…

Gürallar ArtCraft Zen Plus ve Hera Plus Bardaklarıyla Sofralar Sımsıcak
Evlerinizin vazgeçilmezi Gürallar ArtCraft, sofralarınızı ısıtacak ürünleriyle solgun sonbahar günlerine damgasını vuruyor. İçinde bulunduğumuz serin Ekim ayında Gürallar ArtCraft’ın yeni ürünleri Zen+ ve Hera+ bardaklarıyla içilen bitki çayları hem içiniz hem de sofralarınız ısınıyor. Modern ve zarif tasarımlarıyla Zen+ ve Hera+ bardakları, kalabalık davet sofralarında misafirlerinizi büyülerken, kahve ve çay saatlerine de estetik katıyor.

Nisa ve Yudum Bardaklarıyla Çay Saatlerinin Tadı Bir Başka
Sıcacık görüntüsüyle kalpleri ısıtan Gürallar ArtCraft’ın kulplu Nisa bardaklarıyla içilen salep ve sıcak çikolata sonbahar günlerinde çocuklarınızın gönlünü fethediyor. Geleneksel Türk çay keyfi Gürallar ArtCraft’ın sizin için tasarladığı Yudum bardaklarıyla sofralarınıza taşınıyor. Kullanışlı olmasının yanı sıra zarif çizgileriyle de dikkat çeken Yudum ve Nisa bardakları sonbaharın vazgeçilmezleri olmaya aday görünüyor.

Zen+ Bardağı: 2,25 TL
Hera+ Bardağı: 2,10 TL
Nisa Bardağı: 1,75 TL
Yudum Bardağı: 1,50 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT