Gürallar ArtCraft’la Yazınız Renklensin!

Alışveriş Alışveriş Gürallar ArtCraft’la Yazınız Renklensin!

Tarihler: 30 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 30 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Gürallar ArtCraft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2011 ~ Haz 30, 2011

Her ihtiyaca uygun çözümleriyle evlerinizin vazgeçilmezi Gürallar ArtCraft, yaz sezonunda da mutfağınıza neşe katıyor. Dilediğiniz gibi kullanabildiğiniz “Nevakar” ve “Lune” model bardaklar evinizin tüm eksik parçalarını tamamlıyor...

Lune Bardaklar ile Limonata Keyfi Bir Başka Güzel…

Evlerinizin vazgeçilmezi Gürallar ArtCraft, sıcak yaz günlerinde içinizi serinletecek ürünler sunmaya devam ediyor. ArtCraft’ın modern çizgilere sahip Lune bardaklarıyla limonata içmek artık çok daha keyifli. Kadınların beğenisini toplayan Lune bardaklar ile misafirlerinize ikramlarınız da şıklık ve zarafete doyacaksınız.

En Güzel Kokteyller Nevakar Bardaklarıyla İçilir…

ArtCraft Nevakar bardaklar, yaz aylarının değişilmez içeceği meyve kokteyllerini, aristokrat bir şıklığa dönüştürerek cıvıl cıvıl ve renkli enerjisini yansıtıyor. Yaz içecekleri için eğlenceli bir seçim olan Nevakar bardakları, yalnız renkli tasarımıyla değil, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Nevakar bardaklarıyla bu yaz çok daha neşeli geçecek!

Lune adet fiyatı: 1,5 TL
Nevakar adet fiyatı: 3,5 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT