Güvenli Oto Koltuğu Joker’den Alınır

Alışveriş Alışveriş Güvenli Oto Koltuğu Joker’den Alınır

Tarihler: 28 Haziran 2010 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2010 Çarşamba

Firma: Joker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2010 ~ Tem 28, 2010

Avrupa standartlarına uygun İtalyan Bellelli Oto Koltukları, 59 TL’den başlayan çok özel fiyatlarla kısa bir süre için sadece JOKER Mağazaları’nda...

1 Haziran 2010 tarihinden itibaren yürürlüğe giren oto koltuğu kullanım zorunluluğu yasası ile ülkemizde trafik kazalarına bağlı çocuk ölümlerinin ve yaralanmalarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Avrupa standartlarına uygun geniş oto koltuğu ürün yelpazesi ile duyarlı anne-babaların tek adresi JOKER, oto koltuğu kampanyalarına devam ediyor.

Kısa bir süre için çok özel fiyatlarla sadece JOKER Mağazaları’nda satışa çıkan Avrupa güvenlik normlarına uygun İtalyan BELLELLI oto koltukları, çocukların ağırlığına göre 9 kg’dan 36 kg’a kadar farklı fiyat ve model seçeneklerine sahip. 15-36 kg arası çocuklar için önerilen Michelangelo modeli 199 TL, 9-36 kg çocuklara uygun Giotto oto koltuğu 259 TL, 25-36 kg çocuklar için “yükseltici” olarak kullanılan EOS Oto koltuğu ise sadece 59 TL’den JOKER Mağazaları’nda satışa sunuldu.

Duyarlı Anne Babalar, Güvenli Oto Koltuğu Seçiminde JOKER’e Güveniyor...

Dünya Sağlık Örgütü`nün yaptığı araştırmaya göre Türkiye trafik kazalarında en çok çocuk ölümlerinin gerçekleştiği ülkeler arasında 5. sırada. Araçlarda çocuk koltuğunu zorunlu tutan AB ülkelerinde kazalarda çocuk ölümleri % 2 oranında iken ülkemizde % 40 civarında. 0-9 yaş aralığındaki çocukların % 46`sı çocuk koltuğu kullanılmadığı için trafik kazalarında yaşamını yitiriyor. Hazırlanan yasaya göre 150 cm`den kısa ve 36 kg. ağırlığından az olan her çocuğun araç koltuğunda oturması zorunlu tutuluyor.

Güvenli bir ortamda çocuk gelişimini desteklemek ve tüketici beklentilerini aşmak vizyonuyla Türkiye genelinde 26 Mağazasıyla hizmet veren Joker’in Avrupa standartlarına uygun oto koltukları, çocuklarının güvenli seyahatine önem veren aileler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Arka arkaya düzenlediği özel oto koltuğu kampanyaları ile bilinçli tüketicisine özel fırsatlar sağlayan Joker, oto koltuğu kullanımı ile ilgili bilinçlendirme çalışmalarını da sürdürüyor...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT