Güvenlik Kameranızı Cep Telefonunuzdan Takip Etmeye Ne Dersiniz?

Alışveriş Alışveriş Güvenlik Kameranızı Cep Telefonunuzdan Takip Etmeye Ne Dersiniz?

Tarihler: 20 Eylül 2006 Çarşamba ~ 02 Ekim 2006 Pazartesi

Firma: Pronet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2006 ~ Eki 2, 2006

Güvenlik kameranızı cep telefonundan takip etmeye ne dersiniz?
Güvenlik sektörünün lider kuruluşu Pronet’in yüksek teknolojiden yararlanarak geliştirdiği Servision sistemi sayesinde güvenlik kamerası görüntüleri, GPRS üzerinden cep telefonu, PDA ve bilgisayar aracılığıyla kolaylıkla takip edilebiliyor. Artık evinizi, işyerinizi ya da araç filonuzu cep telefondan anında ve kolaylıkla izleyebilirsiniz.

1995 yılından bu yana yüksek nitelikli güvenlik hizmetleri sunan Pronet, güvenlik kamerası görüntülerinin gerçek zamanlı olarak cep telefonu, PDA ve kişisel bilgisayarlar üzerinden izlenmesine olanak veren Servision sistemini satışa sundu. Pronet tarafından geliştirilen Servision sistemi, güvenlik kamerası görüntülerine zaman ve mekandan bağımsız olarak sınırsız ulaşım imkanı sunuyor.

Servision sistemi, gerek ev kullanıcılarının gerekse farklı sektörlerden kurumsal kullanıcıların güvenlik ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir çözüm oluşturuyor. Güvenlik kamerası görüntülerinin kablosuz sistemler aracılığıyla anında izlenmesini sağlayan Servision, pek çok farklı avantajı da beraberinde getiriyor. Hareketli araçlar içerisine kurulmuş kameralar gerçek zamanlı olarak izlenebildiği gibi, birden fazla kamerayı aynı anda takip etmek de mümkün olabiliyor. Aynı zamanda Servision sayesinde dilerseniz önceden kaydedilmiş video görüntülerini de izleyebiliyorsunuz. Kameranın takip ettiği alanda bir hareket olduğu zaman istenildiği takdirde kullanıcılara otomatik olarak uyarı mesajı gönderebilen Servision, aynı zamanda diğer mevcut alarm sistemleriyle de entegre olarak çalışabiliyor.

GPRS üzerinden kapalı devre kamera sistemi: Servision GPRS üzerinden kablosuz olarak çalışan Servision sisteminden, Symbian uyumlu cep telefonları ve PDA’ların yanı sıra gerekli donanıma sahip kişisel bilgisayarlar aracılığıyla da yararlanabilmek mümkün. Dar bant üzerinden gelişmiş video sıkıştırma ve kodlama teknikleri kullanılarak oluşturulan Servision sistemi, yüksek kaliteli görüntü aktarılmasını mümkün kılıyor. Servision sistemi GPRS üzerinden çalışan, yüksek görüntü kalitesine sahip bir kapalı devre kamera sistemi olarak da tanımlanabiliyor.

Finans kurumları, üniversite kampüsleri, havalimanları, dükkan, fabrika ve restoranlarda kolaylıkla yararlanılabilen Servision, aynı zamanda mağaza zincirleri ile şantiyelerini izlemek isteyen inşaat şirketleri tarafından da kullanılabiliyor. Tren, uçak, kamyon, otobüs, polis araçları, ambülanslar ve her büyüklükteki deniz araçları gibi hareket halindeki taşıtlara da kurulabilen Servision, kesintisiz ve yüksek nitelikli görüntü aktarımına olanak veriyor. Servision’un bir diğer kullanım alanı ise konutlar. Gerek hane güvenliği gerekse bakıcı ve çocukları izleme amaçlı kullanılabilen Servision, ekonomik maliyeti, güvenilirliği ve yüksek teknolojisiyle dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT