Güzel Kaşlar Anlamlı Bakışlar

Alışveriş Alışveriş Güzel Kaşlar Anlamlı Bakışlar

Tarihler: 24 Kasım 2008 Pazartesi ~ 30 Kasım 2008 Pazar

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2008 ~ Kas 30, 2008
Güzel Kaşlar Anlamlı Bakışlar
Kaşların bakımlı ve güzel gözükmesi bayanlar için her zaman önemlidir. Çünkü güzel bir kaş gözlerin ifadesini ortaya çıkartırken, yüze karakteristik bir özellik yükler. Fonex Kozmetik bayanların bakımları için ürettiği yeni kaş düzeltme ve inceltme makinesi sayesinde kısa sürede güzel kaşlara sahip olmanız mümkün. Ayrıca şık tasarımı ile her zaman yanınızda taşıyarak kaşlarınızın şekillendirmesini yapabilirsiniz.

Fonex Kozmetik’in yeni ürettiği kaş düzeltme ve inceltme makinesi bütün bayanların çantasında yer almaya hazır. Kapağında bulunan taşı ile şık bir görünümü olan makinenin ayrıca 3 farklı başlığı mevcut. Üzerinde bulunan geniş bıçaklı başlığının dışında ince tüyler için kullanabileceğiniz küçük bıçağı, iki taraflı tarak başlığı ve temizleme fırçası bulunuyor. Kullanımı oldukça kolay olan kaş düzeltme makinesinin başlık kısmı 45 derece hareket edebiliyor. Böylece kaşa şekil verirken istediğiniz şekilde ayarlama yapabilirsiniz.

Taşıması, kullanımı ve temizliği kolay olan Fonex Kaş düzeltme ve inceltme makinesinin fiyatı 15 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT