Halı Sahalar İçin Yepyeni Bir Ayakkabı: Nike5 Bomba Finale

Alışveriş Alışveriş Halı Sahalar İçin Yepyeni Bir Ayakkabı: Nike5 Bomba Finale

Tarihler: 04 Ekim 2010 Pazartesi ~ 04 Kasım 2010 Perşembe

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2010 ~ Kas 4, 2010

Nike, özellikle halı saha ve suni çim olmak üzere her türlü zeminde, iç ve dış mekanlarda oynanan futbol için Nike5 Bomba Finale adında yepyeni bir ayakkabı tasarladı.

Halı saha oyuncuları için top kontrolü, topla temas, hız, esneklik ve hareketlilik çok önemlidir. Halı sahada oyuncu başına düşen toplam alan normal futboldakinden dört kat daha azdır. Bunun aksine, oyunun hızı ve her bir oyuncunun topla temas sayısı dört kat daha fazladır.

Bu oyunda zemindeki farklılıklar, kurallar, saha ölçüleri, sahadaki hız ve kontrol ihtiyacı nedeniyle özel giysiler, ayakkabılar ve aksesuarlar kullanmak gerekir. Nike5 Bomba Finale tam da bu ihtiyaca yanıt veriyor.

Daha önce ilk kez Total 90 koleksiyonunda kullanılan AG taban suni çim teknolojisinin halı saha tabanına uyarlanmasıyla elde edilen özel tabanıyla Nike5 Bomba Finale halı saha oyuncularının her türlü zeminde çok daha yüksek performans göstermesini sağlıyor. CTR 360 koleksiyonundan esinlenerek tasarlanan ayak içi bölgesi oyuncuların daha iyi top kontrolü ve pas dağıtımı yapmasına imkan veriyor.

Koruyucu plastik kaplama, ayakkabının en çok darbe aldığı bölgede dayanıklılık sağlıyor. Şeklini geri kazanabilen vuruş kalkanı teknolojisi, yerden vuruşlarda topun çok fazla yükselmesini önlemeye yardımcı oluyor. Ön bölge ve topuk yer tutuş teknolojisi, ayakkabının burnuyla topa vuruşlarda hızlanmayı ve dengeyi arttırıyor. Tabanın orta bölümündeki alan, topun daha hızlı çıkarılması için teması güçlendiriyor.

6 Ekim itibariyle Nike mağazalarında yerini alacak olan Nike5 Bomba Finale 139 TL fiyatla satışa sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT