Halı Sahalar için Yepyeni Bir Koleksiyon: Nike Five

Alışveriş Alışveriş Halı Sahalar için Yepyeni Bir Koleksiyon: Nike Five

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
HALI SAHALAR İÇİN YEPYENİ BİR KOLEKSİYON: NIKE FIVE
Nike, özellikle halı saha olmak üzere her türlü zeminde, iç ve dış mekanlarda oynanan futbol için Nike5 adında yepyeni bir koleksiyon tasarladı. Halı saha oyuncuları için top kontrolü, topla temas, hız, esneklik ve hareketlilik çok önemli. Oyuncu başına düşen toplam alan normal futboldakinden dört kat daha az. Bunun aksine, oyunun hızı ve her bir oyuncunun topla temas sayısı dört kat daha fazla. Beş kişilik bir takım kurmak için çok büyük bir organizasyon gerekmiyor. Ayrıca bu oyun, katılımcılarının çok daha az vaktini alıyor. Bu oyunda zemindeki farklılıklar, kurallar, saha ölçüleri, sahadaki hız ve kontrol ihtiyacı nedeniyle özel giysiler, ayakkabılar ve aksesuarlar kullanmak gerekiyor. Krampon, top, Dry-Fit kumaştan yapılan özel giysiler ve aksesuarlardan oluşan yeni Nike5 koleksiyonuyla oyuncu sahada özgürlüğünü ilan ediyor.

Nike5 Zoom FS (iç mekân kramponu) ve Nike5 Zoom CT (dış mekân kramponu) Ofset bağacık sistemi ve tasarımı ayakların yan bölümlerinde daha fazla kontrol imkânı sunuyor. Orta bölümdeki yeni tabaka, ayakkabının top üzerindeki dönüşünü geliştiriyor ve aynı zamanda dayanıklılığını arttırıyor. Geliştirilmiş parmak ucu parçası parmakları koruyor ve hızlı şutlar sırasında daha yüksek bir şut gücü sunuyor. Yeni iç taban, dış tabandaki top kontrolünün gelişmesini sağlayan dinamik bir ön bölüm esnekliği sunuyor. Yüksek darbelere dayanan topuk aksi, koruma ve destek sağlıyor. Kaliteli bilek çevresi astarı rahatlığı arttırıyor ve güvenli bir kavrayış sunuyor. Topuktaki Zoom air ünitesi ve ön bölümdeki PORON süngeri rahatlığı arttırıyor ve dolgu sağlıyor. Nike5 Zoom FS’de dış taban, yer tutuşu geliştirecek ve iç mekân yüzeylerinde kontrolü arttıracak şekilde özel olarak tasarlandı. Nike5 Zoom CT’de ise dış tabandaki geliştirilmiş Hex Turf Studs, dış mekân yüzeylerinde yer tutuşu geliştiriyor ve kontrolü arttırıyor.

Nıke5 Sala Shield Shin Guard Nike5 Sala Shield Shin Guard, havalandırma özellikli Shell ve Foam tasarımlarıyla maksimum korumanın yanı sıra hava akışını hızlandırıyor. Anatomik Sol/Sağ ayak tasarımı, ayakkabının ayakları daha iyi kavramasını sağlıyor. Çıkartılabilen Dri-FIT kumaştan yapılmış bilek koruma parçası bilek etrafında rahat bir koruma sunuyor. Yandan kapanan destek parçalı üst bant, baldırın üzerinde rahat bir kavrayış sunuyor.

Nıke5 Giysileri (Siyah)Emilim yapan Dri-FIT teknolojisi terin cilt yüzeyinde birikmesini önlüyor. Havadar file parka, vücuttaki hava dolaşımını arttırıyor. Süper hafif kumaş, cildi ikinci bir deri gibi sarmalıyor. Kontrast renkli tasarım, yüksek tempolu maçlarda görünürlüğü arttırıyor.

Nıke5 Giysileri (Beyaz)Emilim yapan Dri-FIT teknolojisi terin cilt yüzeyinde birikmesini önlüyor. Böylece cildi kuru ve rahat tutuyor. Kolay giyilebilen, tüy kadar hafif kumaş, esneklik ve hareket imkanı sunuyor. Özellikle yüksek tempolu maçlarda şık bir görünüm sunuyor.

Nike5 Duravel TopElde dikilen, damarlı deseniyle dikkat çeken Duravel top, bu yönleriyle dayanıklılığını da ortaya koyuyor. Dayanıklı poliüretan dış kaplama, sürtünmeye karşı gösterdiği direnç ile tercih edilirliğini arttırıyor. Butyl Kauçuk Kese, topun içerisindeki havayı daha uzun süre tutuyor. 2 yıllık dikiş ve şekil garantisi bulunuyor.

Nike5 Rolinho Premier Top32-panel GEO konstrüksiyona sahip el dikişli Rolinho Premier Topun yumuşak, kolay hareket eden, sürtünmeye dayanıklı dış kaplaması sert Futsal zeminlerinde uzun süreli mükemmel bir dokunuş sunuyor. Düşük esnekliğe sahip lâteks dolgulu kese, sert zeminlerde güçlü yapısı ve geliştirilmiş kontrol özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu top, Resmi Futsal ölçüleri ve ağırlığında bulunuyor; diğer bir deyişle standart futbol toplarından daha küçük ve daha ağır. Ayrıca 2 yıllık dikiş ve şekil garantisine sahip.

Nike5 Futsal GloveEldivenin avuç içinde bulunan sürtünmeye dayanıklı destek parçaları, sert zeminlerde eller için muhteşem bir koruma sunuyor. 3mm’lik süper yumuşak Lâteks avuç içi bölümü, ped destekli parçalarıyla kavrayışı ve darbe korumasını geliştiriyor. Havalandırmayı sağlayan file parçalar, elin dış yüzeyindeki hava dolaşımını arttırıyor. Bileğin etrafını saran bant parçası, ayarlanması kolay, rahat bir kavrayış sunuyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT